SUPRUGA I JA ŽELIMO ĆERKU: Ljuba Perućica spreman da u 2020. godini postane otac

Za pevača Ljubomira Perućicu 2019. godina bila je jako značajna i istovremeno i jako lepa, s obzirom na to da je stao na ludi kamen sa svojom sadašnjom suprugom Katarinom Kolozeus.

- Jeste bila lepa godina. Svašta nešto lepo se izdešavalo. Stigao sam i da se oženim, da snimim neke lepe pesmice i tako. Mi smo i pre tog papira dugo živeli zajedno i već smo probali taj, da kažeš, vanbračni život. Tako da, moguću ti reći da je tada bilo jako uspešno i da smo se slagali, a i dalje se slažemo. Ništa se specijalno nije promenilo - kaže Ljuba.

Pevač Ljuba Perućica priznao je da mu je jako teško da kupi supruzi poklone povodom Nove godine, jer su non-stop zajedno. On ističe i da Katarina nije zahtevna, a onda nam je otkrio i na kojoj destinaciji će provesti praznike.

- Praznično putovanje možda bude samo na Kopaoniku, neko skijanje od par dana, pošto ćemo toliko imati vremena. Neko veće i duže putovanje možda će biti u februaru - rekao je Perućica.

Perućica je istakao i da se nije svađao sa suprugom tokom njihove svadbe, kao što se to ranije spekulisalo. Pevač je zatim rekao i da li bi voleo da se u Novoj 2020. godini ostvari u ulozi oca.

- Ja bih najviše voleo da dođe do proširenja porodice u 2020. godini i da dobijemo prinovu. Prosto... Mi radimo na tome, pa kada bude biće. Što se mene tiče, ja sam spreman, voleo bih da se to sutra desi. Iskreno, voleo bih da bude devojčica, ali nemam problem da bude i mali dečak. Devojčice se nekako vežu za tatu - otkrio nam je Ljuba.

Izvor: Pink.rs
Foto: ljubaperucica/Instagram

Pogledajte još