HOĆU DA BUDEM NAJVOLJENIJA ŽENA: Ana Sević otkrila svoje novogodišnje želje

Pevačica Ana Sević u Novu godinu ulazi sa puno entuzijazma, ali i sa mnogo uspomena koje su vezane za ćerku Lorenu koju je dobila u braku sa Darkom Lazićem.

Novogodišnja euforija u Aninom i Loreninom domu je počela već odavno. Ponosna mama je po ukusu svoje naslednice okitila ogromnu jelku koja je ispunjena srebrnim i plavim detaljima.

U intervjuu za portal Pink.rs Ana otkriva po čemu će pamtiti ovu godinu i sa kakvim ciljem i željom ulazi u narednu.

- Uh, pa po mnogo čemu. Ovo je bila godina puna lepih emocija, situacija, putovanja, zajedničkih trenutaka (sa Lorenom). To je nešto što uvek ostaje, sve što je u vezi sa Lorenom. Ona je sada velika devojka, svaki dan me ostavlja bez teksta. Svako naše zajedničko putovanje je definitivno nešto što je broj jedan - ispričala je Ana i dodala:

- Poželeću sebi zdravlje prvenstveno. To isto želim i svim drugim ljudima, poželeću da budem najvoljenija žena u 2020. godini, da budem mirna i spokojna, kao što već jesam i da mi ova godina donese promene u vezi sa poslom. Videćemo, šta bude biće - rekla je Ana.

Ana se ostvarila u ulozi majke 2014. kada je na svet donela ćerku Lorenu. Pevačica je sada otkrila da li planira prinovu i da li će u Novoj godini Loreni podariti brata ili sestru ili će sve prepustiti vremenu.

- Pa ima toga i da ću sve prepustiti vremenu, a i mnoge stvari ne zavise od nas. Znam šta su naše želje, ali kad god došlo, dobro došlo - rekla je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još