NATALIJA I SANI SU TI PRIJATELJI: Luna Đogani pre nastupa u "Zadruzi" obavila detaljan razgovor sa Gagijem (VIDEO)

Luna Đogani sinoć je nastupila na dočeku Nove godine u "Zadruzi", a pre nego što se latila mikrofona popričala sa ocem Gagijem Đoganijem, kojem je otkrila neke informacije iz spoljneg sveta.

- Mama i Andrej su se razveli, to sam ti rekla. Marko i ja smo raskinuli. On meni ništa nije uradio, borili smo se, jednostavno previše pritiska sa strane. Bili smo super jedno vreme. Oboje smo odlučili da se rastavimo. Skoro smo se razišli, pre desetak dana, sada sam fokusirana na posao - rekla je Luna.

- Bitno je da ste se rastali u dobrim odnosima. Ja ga i dalje poštujem, pozdravi ga mnogo - rekao je Gagi, koji je potom pričao o Ermini.

- Ermina nije loša osoba. Kada se ignorišemo, teško mi je - rekao je Gagi.

- Nova godina je, oprosti svima, ali ne zaboravi. Natalija i Sani su ti prijatelji. Drago mi je što su Andrej i Anabela tako dobro sve uradili. Razišli su i ostali su prijatelji. Bukvalno se ništa nije promenilo, tu je za nas, samo što nisu u braku - rekla je Luna, i dodala:

- Bog ti je pružio priliku da kreneš dalje, ti si zalutao u nekom periodu svog života. Sada si ti Gagi koga ja poznajem i koga najviše volim - rekla je Luna.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još