JEDNA U MILION: Dea Đurđević progovorila o zdravstvenom stanju nakon 21 operacije i 200 uspavljivanja

Voditeljka Dea Đurđević imala je veoma burnu prethodnu godinu, a sada je za "Blic" otvorila dušu o 2019, ali i o budućnosti.

Nakon veoma turbulentne godine, šta sebi želiš u 2020. godini?

- Želim da mi bude bolja prijateljica nego 2019. godina. Nisam stigla da napravim spisak želja za ovu godinu, mada više ne želim da pravim listu. Postoje najbitnije stvari koje su mi važne za svaki dan - da budem zdrava i da budu zdravi ljudi oko mene. I naravno, da budemo srećni.

Šta bi volela da zaboraviš iz 2019. godine?

- Ne bih da zaboravim ni ovo što se dogodilo, jer je to mač sa dve oštrice. Prvo, strašno je to što se dogodilo. Lepša strana je što sam otkrila da sam jedan u milion na ovoj planeti koji je preživeo ovakve povrede. Znači nije baš toliko strašna bila godina, sve sam preživela. To su momenti kada ti doktori kažu: "možda da, možda ne", a ti se probudiš i preživiš. Srećna sam bila kada sam ponovo naučila da hodam.

Hoćemo li Deu i Mladena videti pred matičarem u 2020. godini?

- Da li je moguće da me to pitate? To svi pitaju. Dokle god me pitate neću da se udam. Sačekajte da prvo telo i opšte stanje organizma dovedem u normalu.

Znači ti ćeš imati još operacija?

- Da, zato što su se poslednjih nekoliko desilo neplanirano. Na primer, ovu poslednju nisam uopšte mogla da pretpostavim da ću je imati, požalila sam se na bol u butini, onda su na VMA uradili dopler i odmah su rekli da moram da se operišem.

Koliko si imala operacija do sada?

- 21 operaciju. Dok su me uspavljivali više od 200 puta.

Izvor: Blic.rs
Foto: deadjurdjevic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.