ŽELIM DA SE UDAM I IMAM PORODICU: Edita Aradinović otkrila novogodišnje želje

Pevačica Edita Aradinović poslednjih meseci bila je u medijskoj ilegali, a sada je za portal Telegraf.rs progovorila o svemu što je prošla tokom poslednjih meseci, ljubavnom životu, novim pesmama, planovima i željama za 2020. godinu.

Edita je sumirala utiske iz prethodne godine i istakla da bez obzira na veliki uspeh koji je doživela ipak misli da je 2020. godina njena.

- Ipak mislim da je 2020. moja godina. Prošla, odnosno 2019. godina bila je moja prekretnica i zahvalana sam Bogu i producentima na tome - kaže Edita.

Pevačica je određeni period provela i u medijskoj tišini, a sada je otkrila koliko je to njoj teško palo, odnosno koliko je to težak period za jednog umetnika.

- Ja nisam baš neka medijska ličnost, iako se možda dobro snalazim ispred kamera i u spotovima i intervjuima. Iskreno najbolje i najprirodnije se osećam kada se sama snimam u kolima na mom Instagramu, tako da nisam baš nešto mnogo patila od te medijske ćutnje. Tako da, iskreno, više sam se odmorila - ispričala je pevačica.

Edita je otkrila i svoj ljubavni status i otkrila da kao i svaka devojka priželjkuj da se uda i zasnuje porodicu.

- Ja želim da se udam i imam porodicu, tako da nadam se tome i idem ka tome. Kod nas pevača je to malo komplikovanije, jer se od nas očekuje da uvek budemo dobri u svom poslu, a da bi bili dobri onda morate mnogo da radite, a samim tim onda malo vremena imate za sve ostalo. Ja u ovom momentu malo vremena imam - rekla je Edita.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: editaaradinovic/Instagram

Pogledajte još