Petak, 3. decembar 2010.

BEOGRAD, 3. decembra 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje posvećuju nabujaloj Drini čije je izlivanje uzrokovalo evakuaciju stotina domova u podrinskom kraju, objavljivanju tajnih podataka američke diplomatije, kao i kvaru aviona premijera Mirka Cvetkovića.

BLIC - "Iskustvo vojnog pilota spaslo premijera", naslov je koji dominira naslovnom stranom, dok se tekst "Poplavljeno na stotine kuća, voda još nadire" odnosi na alarmantnu situaciju u Prijepolju, Ljuboviji i Loznici.

VEČERNJE NOVOSTI - "Reke prave pustoš", naslov je teksta o evakuisanima iz opština u slivu Save, a naslovom "Predsedniku Vlade se pokvario avion" najavljen je tekst o neuspešnom putu premijera Srbije Mirka Cvetkovića u Sofiju.

DANAS - "Amerika i Francuska nudile ŠP još 2006.", naslov je teksta o novim poverljivim dokumentima koje je objavilo uredništvo sajta Vikiliks, a naslov "Evakuisano više od 140 osoba" upućuje na tekst o poplavljenim područjima Srbije.

POLITIKA - "Vikiliks otkrio depeše o Srbiji i Kosovu", tekst je o novim američkim depešama koje se odnose na Srbiju. "Zloupotrebljen novac EU za projekte u zdravstvu", izjava je predsednice nevladine organizacije "Doktori protiv korupcije" Dragane Jovanović.

mš/dar

Pogledajte još