PEVAČICA I GLUMAC SKRIVAJU SE VEĆ TRI MESECA: Milica Todorović i Petar Strugar u tajnoj vezi?

Pevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar ne kriju da se druže, ali su navodno u tajnoj vezi, koja je zapravo počela prijateljski.

Todorovićevu i Strugara je navodno upoznao zajednički prijatelj, pa su se svi družili, a potom su postali intimniji.

- Milica se opekla kada je veza sa Milošem Paunovićem u pitanju, jer su je mediji tada non-stop provlačili zbog njegove situacije, tj. zbog toga što je ostavio ženu zbog Milice, te se plašila da će njena nova veza sa Petrom trpeti veliki pritisak, ako izađe u javnost - priča izvor "Srpskog telegrafa" i dodaje:

- Ipak, oni su toliko zaljubljeni da to nije normalno. Vidi se iz aviona da se obožavaju, tako da je Milica sredinom oktobra imala trenutak nepažnje, kada je objavila zajedničku fotografiju na Instagramu sa Petrom. Fotografija je odmah osvanula na svim portalima, ali s obzirom na to da se na osnovu fotografije ništa ne zaključuje, svi su shvatili da je u pitanju druženje. Tada je shvatila da će njihovo druženje izazvati veliku medijsku pažnju, te su nastavili da se kriju.

Petar je sa Milicom, prema rečima ovog izvora, nekoliko meseci u vezi, a trude se to da sakriju.

- Kako su već tri meseca zajedno, odlučili su da uskoro obelodane ljubav, ali još uvek to nisu učinili - završava izvor.

Milica i Petar se nisu oglašavali povodom ovih navoda.

Izvor: Blic.rs/Srpski telegraf
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.