U JUNU SPEKTAKL NA UŠĆU: Svetlana Ceca Ražnatović najavila novi album i veliki koncert u Beogradu

Godina 2019. koju smo ispratili pre samo četiri dana za pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović ostaće upamćena po mnogim lepim stvarima. Na stranu što je imala velike, uspešne koncerte i obarala rekorde, pevačica je na privatnom planu mnogo slavila. Naime, ona je oženila sina Veljka, a u ovoj godini će se prvi put ostvariti u ulozi bake, s obzirom na to da je njena snajka Bogdana u drugom stanju.

Pevačica je istakla šta je ono što obavezno mora da uradi ove godine.

- Posvetiću se pesmama i albumu, nadam se da ću tu priču zaokružiti i ako Bog da, u junu da izdamo album i napravimo to treće Ušće - rekla je pevačica kroz smeh.

Ona je i doček i reprizu Nove godine provela radno, prvo u Beogradu, a onda u Budvi. Za doček je pevačica uživala sa svojim sinom i snajkom Bogdanom, za koju je otkrila da joj trudnoća veoma lepo napreduje.

- Veljko je bio sa mnom, a Anastasija je na Kopaoniku, sa dečkom i prijateljima je dočekala Novu godinu. A Veljko je bio kod mene sa svojom suprugom. Ona već dve godine živi sa nama, lepo se uklopila, trudnoća lepo napreduje. Mene stalno pitaju kako se osećam što ću postati baka, ja nemam tu vrstu iskustva, ali za mene je blagoslov kad se beba rađa u porodici, to je nešto najlepše - istakla je pevačica.

Pored onih standarnih želja, ekipa emisije "Premijera" poželela je pevačici da joj se desi ljubav, ali ona priznaje da može i bez toga.

- Lepa je to želja, ali mogu ja i bez toga, funkcionišem. Ali što da ne, ljubav je pokretač - zaključila je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još