TI SI MOJA SLABOST I SNAGA: Nadežda Biljić uputila emotivnu poruku Tomi Paniću

Pevačica Nadežda Biljić i maneken Toma Panić čekaju prvo dete. Par je svoju ljubavnu vezu započeo u rijaliti šou programu "Zadruga", a nakon fizičkog obračuna koji se dogodio u pevačicinom iznajmljenom stanu, Nadežda je tvrdila da se nikada neće pomiriti sa Tomom.

Međutim, nakon saznanja da je trudna, ona je odlučila da manekenu pruži drugu šansu i od tada je, čini se u njihovom životu sve podređeno detetu koje očekuju.

Danas je Nadežda na društvenoj mreži Instagram uputila emotivnu poruku svom partneru i sebe nazvala njegovom suprugom.

- Sećam se kako smo se upoznali i kako sam sebi rekla - ja nikada neću biti sa ovim. Prošli smo svašta i tek nas čeka naša beba i sve lepo što smo zaslužili... Hvala ti što si uvek uz mene, što si moja leđa kada padnem, što me poštuješ, voliš (bez obzira na moje ispade, žensko pusto). Hvala ti što se boriš za nas i što si mi najbolji prijatelj, brat, muž, moj životni saputnik... Hvala Bogu i predhodnoj godini što mi te je doveo u život i što će nas učiniti bogatijim za još jednog člana, naše zlato i smisao svega... Hvala ti za sve... Volim te najviše na svetu, ti si moja slabost i snaga i sve ono što sam želela od života sve ove godine... Pre tebe moj život je bio prazan, sve pre tebe je smešno i ne postoji ništa sem nas i naše porodice! Voli te tvoja žena najviše na svetu sada i zauvek - napisala je Nadežda.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: iamtomapanic/Instagram

Pogledajte još