ZA DLAKU IZBEGLA SUDBINU ŠABANA ŠAULIĆA: Tea Tairović nije razgovarala sa porodicom pokojnog pevača nakon tragedije

Tea Tairović, poslednja je pevačica koja je pevala sa Šabanom Šaulićem, samo nekoliko sati pre stravične saobraćajne nesreće u kojoj je pevač tragično izgubio život, zajedno sa svojim muzičarem Mirsadom Kerićem. Samo pukim slučajem, pevačica se nije našla sa njima u istom automobilom, što joj je nesumnjivo spaslo život. Međutim, Tea nije prisustvovala Šabanovoj sahrani, a ona je to objasnila time što sa porodicom pevača nije imala neki kontakt.

- Poslala sam njegovom unuku Luki poruku, jer se sa njim znam. Napisala sam mu da mi je žao. A sa ostalim članovima porodice ni pre nisam kontaktirala, pa mi je bilo bez veze da se namećem - rekla je Tea prošle godine nakon pogibije "kralja narodne muzike".

Mladu i atraktivnu Tairovićevu su često povezivali sa kraljem narodne muzike, a sa njim je često i nastupala, kao i poslednje noći pred kobni događaj u Nemačkoj.

Tea i Šaban imali su nastup u Nemačkoj, o čemu svedoče i broji snimci. Pevač je, kako kažu, bio raspoloženiji nego obično i niko nije ni slutio da će mu noć sa pevačicom biti zapravo poslednja. Tog 17. februara 2019. godine oni su se razdvojili i svako krenuo svojim putem za Beograd, jer su imali odvojene letove, a epilog je smrt pevača i žal za izgubljenim životom pevačke legende.

Izvor: Alo.rs
Foto: tea_tairovic/Instagram

Pogledajte još