NEMORALNA SI: Marija Kulić sasula Dragani Mitar sve u lice! (VIDEO)

U Beloj kući nastala je opšta pometnja kada je Dragana Mitar vidno besna počela da obrazlaže postupke njenog ljubavnika Edisa Fetića, koji je posle svega odlučio da se ogradi od priče sa njom i akcenat stavi na svoju porodicu i suprugu koju ne želi da ostavi.

Ona je otkrila svoju stranu priče i kakvo je njeno mišljenje o svemu, a onda se oglasila Marija Kulić koja više nije mogla da sluša njeno izlaganje, pa joj sasula sve u lice.

- Ja čujem da on priča o svom životu, ja ću sad o svom. Ako je sve to tako bilo, ja koliko znam, ušla sam jer ne želim da nastavim odnos sa mužem. Pustiću da se stvari dešavaju. Jednostavno, mislim da će sve kockice da se slože. Ja sam dozvolila da mi se umeša u brak, ali je ispalo da je moj brak katastrofa, a njegov se podržava. Ja sam u životu spremna da rizikujem, i desetoro dece da imam, ja ih spakujem i ćao. Deca nisu opravdanje. On nikad nije bio konkretan i otvoren. Nešto moraš da rizikuješ da bi dobio. Njemu je bilo ponuđeno da uđe prošle godine, on je i napolju mogao da se razvede. Ja sam isto bila povređena kao i njegova žena i uradila sam šta sam uradila - rekla je Dragana.

- Šta će on, da ostavi ženu i da uđe sa tobom ovde dok si ti sa nekim drugim?! Njemu odgovara ovo ovako! Ima tamo ženu, ima ovde! Neće ženu da ostavi zbog Dragane, jer je nemoralna! Oni neće biti zajedno, nikako! - rekla je Marija.

- Ti da si srećna u braku ne bi bila ovde, bila bi sa mužem. Siniša ko zna šta ti radi napolju - rekla je Dragana.

- Ja ovde nisam došla da se ku*vam, nego da zarađujem za unuče i decu! - rekla je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još