MALI SIGNALI: Kako flertuju horoskopski znaci?

Svaki horoskopski znak reaguje drugačije u blizini voljene osobe. Ipak, uvek postoje mali signali koji ih odaju. Ukoliko ste na početku veze ili vam se neko sviđa, evo kako ćete znati da li je obostrano.

Ovan

On je osoba koja nema problema sa samopouzdanjem ni trunku, ali ponekad ne zna kada je dosta. Jedan od onih koja će besramno flertovati sa svakim tipom u sobi koji joj se svidi, što može imati svojih prednosti.

Bik

Veruje da je put da osvojiš svog momka upravo preko njegovog stomaka i ne odustaje od te zamisli. Kao predlog za dejtove uvek bira restorane, pizza barove i trudi se da sazna što više o vašem ukusu. Pamti čak i koja pića birate uz određenu vrstu hrane. Kada počne sa nekom idejom teško odustaje.

Blizanci

Blizanci su dvostruki vazdušni znak i često se osećaju kao dve osobe istovremeno. U prisustu simpatije pravi se nezainteresovano i verovatno flertuje sa potpuno nebitnom osobom, kako bi pridobio još veću pažnju izabranika.

Rak

Da bi se Rak otvorio potrebno je dosta vremena i da oseća veliku sigurnost od strane voljene osobe. On je stidljiva osoba, koja na žurkama sedi sama u sobi, piše dnevnik ili pesmu voljenoj osobi. Nekad je u redu da napravi prvi korak, ali to je retko slučaj!

Lav

Zna sve o osobi koja joj se sviđa , ali to si saznala preko društvenih mreža. Uživo nema hrabrosti da joj priđe. Jedan je od onih koja jednim okom gleda simpatiju, a drugim kucka poruke.

Devica

Perfekcionista koji će odmah da da komentar na račun vašeg izgleda, onog što ste obukli ili uradili. Ukoliko vas analizira ili komentariše, znači da ste dobili pažnju koja je potrebna, kao i da ste predmet želje.

Vaga

Ona mašta o vezama. Čak i kad nije u jednoj, ima budućnost isplaniranu. Glava je uvek u oblacima i uvek je zamišljena.

Škorpija

Tajnovina i introvertna, eto to je Škorpija. Te emocije retko ko može da pročita, to je problem čak i sa najbližima. Gledaće vas pomalo mračno i ispitivački, učiniće vam se za momenat i da joj niste simpatični. Ipak, istina je drugačija.

Strelac

Veoma društvena osoba i nije joj teško da napravi prvi korak. Ipak, preteruje sa šalama pa vam se može učiniti da vas stavlja u kategoriju drugari.

Jarac

Prema simpatiji se ponaša kao prema drugovima. Želi da sazna o njoj što više detalja. Ne zaljubljuje se naglo. Njega je teško provaliti, da li vas posmatra kao druga ili koleginicu.

Vodolija

Najpovučenija osoba u sobi i flertuje na veoma čudne načine. Priča o vanzemaljcima, vremenskim nepogodama.

Riba

Uvek čeka da vi napravite korak kao i da predložite sledeći. Prati te u stopu i često menja svoje planove zbog njega. Pristaje na sve i ne pokazuje autentičnost.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.