TEŽE SI MI PALA OD AUTOBUSA 78: Dea Đurđević zaplakala zbog postupka koleginice Sanje Marinković (VIDEO)

Dea Đurđević doživela je strašnu saobraćajnu nesreću u februaru prošle godine, jutro nakon snimanja sa Sanjom Marinković. Na samom početku 2020. po prvi put od tada joj je došla u goste i otkrila da, iako lekari nisu bili sigurni - ona je bila uporna u tome da će preživeti.

- Meni samopuzdanje nikad nije palo, više puta je bila priča u bolnici: 'Dea, mi nismo sigurni da li ćeš da preživiš', pa je bilo 80 posto da hoću, 20 posto da neću i sve se to tako licitiralo... Ja sam sve vreme govorila da ću da preživim, jer ja treba da preživim, ja zaslužujem da preživim, čoveče. Imam 27 godina u tom momentu, ništa nisam ostvarila, nikom ništa loše nisam uradila... E, pa, izvini, preživeću! - izjavila je Dea.

- To se desilo posle snimanja moje emisije, bila si moja gošća - rekla je tada voditeljka.

- Sad sam prvi put posle toga opet došla - zaključila je Dea.

Voditeljka je u prvoj ovogodišnjoj emisiji "Magazin In" imala iznenađenja za svoje goste, a prvo je bilo namenjeno njenoj koleginici Dei. Naime, Sanja je pustila svojoj koleginici video-poruku koju su joj snimili prijatelji, a zbog koje se mlada voditeljka čak i rasplakala tokom emisije.

- Imam jedno iznenađenje i mnogo je lepo. Reč je o video-poruci koja je tebi Dea namenjena - rekla je Sanja.

- Draga naša Deice, mnogo smo ponosni na tebe jer si ti najhrabriji član porodice. Svrha ovog videa je da te iznenadimo i da ti poručimo da ostaneš tako jaka, vedra i nasmejana i ono što mi volimo da kažemo, pravi pobednik - glasila je poruka za Deu.

- Ma šališ se? Nisam se rasplakala kada me je udario autobus, a ti si gora i od 78. da znaš! Teže si mi pala. Znaš li ti koliko ja volim ove ljude? Oni nisu krvlju porodica, ali su moja porodica. Toliko ih volim i toliko su tu za mene. Oni su stvarno moja porodica. Ko ti je rekao za ovo? - govorila je Dea nakon poruke.

- Mama - odgovorila je Sanja.

- Znala sam. Divno Sanja, mnogo ti hvala - bio je Dein komentar, dok se njena majka smeškala iz publike.

Izvor: Informer.rs/Srbija Danas
Foto: deadjurdjevic_official/Instagram

Pogledajte još