OTKRIVENI DETALJI ROMANSE: Aleksandar Radojičić i manekenka iz Novog Sada u vezi su pola godine

Glumac Aleksandar Radojičić mesecima je u vezi sa manekenkom Dunjom Radičević, a njih dvoje upoznali su se na jednoj žurki. Aleksanar i Dunja su se prvo dopisivali iz čega su se rodile simpatije koje su prerasle u ljubav.

Ljubavnu romansu započeli su još letos, u početku su vezu krili, pa nisu želeli da se zajedno pojavljuju u javnosti.

- Simpatije dvoje uspešnih ljudi u svojim poslovima počele su upoznavanjem na jednoj žurki tokom vrelih letnjih dana. Sve se dešavalo u Novom Sadu, s obzirom na to da je Dunja rođena u ovom gradu. Isprva su se dopisivali, a ubrzo su počeli i da se viđaju, te su simpatije vrlo brzo prerasle u ljubav. U prvom trenutku samo bliskim prijateljima su rekli za njihovu ljubavnu vezu, a posle nekoliko meseci počeli su da se pojavljuju zajedno na žurkama i proslavama. Doduše, to su uglavnom činili onda kada su Dunjine poslovne prilike to dozvoljavale jer je ona poslom vezana za London, gde provodi najviše vremena - rekao je izvor blizak manekenki.

Aleksandar i Dunja viđaju se kada manekenki obaveze to dozvoljavaju.

- Njima od samog početka nije predstavljalo problem to što održavaju vezu na relaciji Beograd - London, a manekenka svaki boravak u našoj zemlji koristi da što više vremena provede sa glumcem. Zajedno su proveli i novogodišnje praznike - rekao je izvor.

Kada ima slobodnog vremena, Aleksandar bi putovao kod devojke u London kako bi bili zajedno u pauzi od njenih fotografisanja za modne kampanje.

Podsećamo, Radojičić je svim pratiocima na Instagramu čestitao praznike uz fotografiju na kojoj su Dunja i on.

Ovim povodom se ni Aleksandar, ni Dunja nisu oglašavali.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: radojicic_aleksandar/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.