NATALIJA GRCALA U SUZAMA: Sani Ibraimov izbačen iz "Zadruge" (VIDEO)

Dalila Dragojević i Sani Ibraimov su nominovani takmičari ove nedelje, a kada je voditelj Milan Milošević pokucao na vrata sobe za izolaciju to je bio znak da je došlo vreme za izbacivanje.

Oni su se zajedno uputili ka hali, gde su ih čekali ostali zadrugari, ali i igrica koja će nekome od njih duplirati glasove. Milan Milošević objasnio je Dalili i Saniju da je potrebno da sednu na gumene lopte i obilaze igrače na terenu koje ne smeju da dotaknu. Zadrugar koji pobedi u igrici sebi će omogućiti dupliranje glasova.

U ovoj igrici bolje se pokazao Sani, pa su njemu duplirani glasovi. Dalila je govorila kako su joj štikle napravile veliki problem, ali i da ima strah od lopte sa koje je kao mala pala i povredila glavu, kako je rekla.

Voditelj Milan Milošević na kraju je saopštio rezultate SMS glasova. Publika je udelila 74 posto glasova Dalili, dok je 26 procenata dobio Sani koji se odmah pozdravio sa svojim cimerima, ali i sa uplakanom suprugom Natalijom.

- Čuvamo ti Nataliju, nemoj da brineš ništa - rekao je Gagi Đogani svom prijatelju Saniju.

- Sve najbolje! Pazite Nataliju, budite uz nju - govorio je Sani, a onda zagrlio suprugu Nataliju:

- Gledam te svaki dan! Ćao ljubavi, nemoj da se opterećuješ mnogo! Vidimo se kod kuće! - pričao je Sani svojoj ženi koja je trčala pored automobila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još