NEĆE IĆI U VRTIĆ: Tamara Grujić kupuje kamper kako bi ćerku Lenku vodila sa sobom na snimanja

Tamara Grujić ništa više od 2019. godine nije mogla da poželi, jer joj je najveća želja ostvarena. Naime, voditeljka je u septembru postala majka devojčice, a sada iskreno priča o tome koju odluku su njen suprug i ona doneli po pitanju bebe.

Kako Tamara kaže, u potrazi su za kamperom jer žele bebu svuda da vode sa sobom, uključujući i na posao, zbog čega mala Lenka neće ići u vrtić. Ipak, kako voditeljka kaže, smatra da će ovako imati mnogo srećnije detinjstvo.

Na pitanje kako su došli na tu ideju, Tamara je iskreno rekla da nisu imali drugu opciju.

- Tako što nemamo drugu mogućnost. Mi odlazimo na šest dana nedeljno od kuće, nema smisla da toliko budemo odvojeni od deteta. A ne radimo u rudniku ili u svemiru, pa da je zaista apsurdno da dete vodimo sa sobom. S obzirom na to da suprug i ja radimo zajedno na terenu, uvek će se naći neko da bude sa njom. Neće putovati u kolima, već u kamperu i imaće u tom smislu dovoljan komfor - kaže voditeljka emisije "S Tamarom u akciji".

- Moram da vam priznam da joj se naši majstori posebno raduju. Svi imaju decu i mnogo su iskusniji roditelji od nas. Sigurna sam da će Lenka imati mnogo živopisno detinjstvo. Neće biti u vrtiću, ali će zato veliki deo najranijeg detinjstva provesti u prirodi. I iskreno, mislim da će vrlo rano naučiti veoma važnu stvar - da je velika radost u davanju. Da druge ljude, ukoliko je u mogućnosti, učini srećnim.

Izvor: Blic.rs
Foto: _stamaromuakciji_/Instagram

Pogledajte još