VREME JE ZA BRAK I DECU: Miki Đuričić ulazi u "Zadrugu" da nađe srodnu dušu?!

Pčelaru Miroslavu Mikiju Đuričiću skidaju nanogicu u februaru, a on uveliko pregovara sa produkcijom televizije Pink da uđe u "Zadrugu"!

Kako mu je potreban novac jer mesecima ništa nije mogao da radi s obzirom na to da je od juna u kućnom zatvoru zbog prebijanja bivše devojke Nadežde Biljić, Đuričić je primoran da ponovo postane učesnik rijaliti-šoua, a za "Rijaliti" je Mikijev dobar prijatelj sve potvrdio.

- Tačno je da će ući, sada pregovaraju samo oko honorara. To što Miki neće nikome da se javi na telefon nemojte da mu zamerite, mnogo je osetljiv zbog svega. Prvo je toliko dugo zatvoren u kući, a sada oko ovih praznika je pogotovu emotivno skrhan. Juče sam bio kod njega da ga posetim, sav je skrhan. Rekao mi je: "Druže moj, kad god dođu ovi praznici, meni dođe da me nema, da umrem, sve me stigne. Otkad mi je majka umrla, svaki Božić preplačem. Lakše bi mi bilo da imam svoju decu, a ovako bez svih njih, ja sam toliko loše, ne mogu da ti opišem koju tugu osećam - citirao je Mikijev drug pčelara, pa dodatno ispričao šta je rekao:

- Kad uđem sada u "Zadrugu", ako pronađem srodnu dušu, ženim se sigurno, nema šta da čekam! Dete želim da dobijem hitno! Samo to bi moglo da me izvede na pravi put i da konačno prestanem da razmišljam o prošlim vremenima.

Kako navodi isti sagovornik, Đuričić se veoma promenio, sazreo je za ovih nekoliko meseci koliko nosi nanogicu i zarekao se da više nikada neće da izaziva sudbinu i da će svaki svoj postupak od sada dobro da analizira.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: mikidjuricickupinovo/Instagram

Pogledajte još