ŠTA ŠTAMPA ŠTAMPA

BEOGRAD, 4. decembra 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama uglavnom se bave poplavama koje su pogodile Srbiju i region i prvim susretima u finalu teniskog Dejvis kupa u Beogradu.

ALO - Supruga hašnkog begunca Ratka Mladića, Bosiljka tvrdi "Moj Ratko se nikada neće predati!"

BLIC - Blic u članku o poplavama pod naslovom "Drina široka pet kilometara", piše da je poplavljeno 1.500 kuća. Pod naslovom "Asanž: Amerikanci hoće da me ubiju", list piše da se oglasio osnivač Vikiliksa. Finalu Dejvis kupa između Srbije i Francuske posvećen je naslov "Novak sačuvao nadu".

VEČERNJE NOVOSTI - O izgradnji beogradskog metroa "Francuzi grade metro". List o samoubistvu u pritvoru Policijske stanice Čukarica piše pod naslovom "Zemunac se obesio u policiji".

DANAS - Dnevnik piše da su visoki vodostaji reka izazvali poplave u Srbiji i regionu i da je "Sliv Drine pod vodom". "Monfis i Đoković do pobeda ubedljivo", naslov je posvećen prvim mečevima Dejvis kupa. Pod naslovom "Nišlije podrzale Petrovića", list piše da bi u subotu uveče trebalo da bude saopštena lista kandidata za funkcije u Demokratskoj stranci.

KURIR - Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma o istraži protiv pevačice Svetlane Ražnatović "Ceca nema gde da beži". List piše i o poslovanju Miroslava Miškovića "Gori od zemljotresa - Mišković ostavio Kraljevo bez lekova".

POLITIKA - Šef UNMIK-a Lamberto Zanijer kaže za Politiku "Zastupaću UN u razgovorima Beograda i Prištine". List, u vezi sa pitanjima na koja Srbija mora da odgovori u procesu kandidature za EU, ocenjuje da će "Neki odgovori na upitnik Evropske komisije možda biti tajni".

PRAVDA - Razgovor sa premijerom Kosova u ostavci Hašimom Tačijem "Neće biti pregovora o poretku Kosova". O plavama u Srbiji "Seoba u brda".

PREŠ - List piše da "Vlada kupuje avion za 30 miliona evra" O dejviskup meču Srbija-Francuska "Nole spasava Srbiju".

Pogledajte još