MRAČNE TAJNE IZ PROŠLOSTI ZADRUGARKE: Ermina Pašović provela sedam godina u popravnom domu?!

Zadrugarka Ermina Pašović ne prestaje da intrigira svoje cimere iz rijalitija "Zadruga", a budući da često ističe da dolazi iz uticajne porodice, istina je malo drugačija, piše VIP.

Naime, iako je Ermina u nekoliko navrata ispričala da je njena porodica ugledna i u Sarajevu i u Beču, te da je morala da odrasta pod strogim pravilima, izvor blizak učesnici "Zadruge" ispričao je da je Pašovićeva nekoliko godina provela u popravnom domu zbog problema koje je pravila.

- Ermina je imala dosta problema tokom odrastanja, a njen odnos sa roditeljima oduvek je bio turbulentan. Bila je čak i domu za nezbrinutu decu, ali i u popravnom domu, jer je kao maloletnica pravila dosta problema. Kada se sve sabere, Ermina je provela oko sedam godina u različitim ustanovama za problematičnu decu - počinje priču izvor i otkriva da je Ermina bila u lošem odnosu s ocem.

- Pričala je svojim prijateljima da ju je otac maltretirao tokom odrastanja i da joj nimalo nije bilo lako dok je bila mlada. Jednom prilikom ju je čak krvnički pretukao i slomio joj ruku i nogu, a Ermina je čak završila u popravnom domu zbog krađe - priča izvor i dodaje da njena porodica nije toliko uticajna koliko ona voli da ističe.

- Kada je Ermina ušla u "Zadrugu", puna su joj usta bila priče o njenoj porodici koja je, po njenoj tvrdnji, veoma "jaka" u Beču. Članovi njene šire porodice zaista drže ugostiteljske objekte u Sarajevu i Beču, ali ipak to nije tako kako je ona pričala. Kada je ušla, Ermina je Ivani Krunić zapretila moćnim stricem iz Austrije, ali to se na kraju pokazalo kao prazna pretnja. Taj stric kog je pominjala zapravo radi kao vulkanizer u Beču, a njeni roditelji rade neke sasvim obične poslove - kaže izvor i otkriva čime se bave Erminini roditelji.

- Erminin tata radi kao vozač u Beču, odnosno vozi autobus na liniji Austrija-Srbija, dok joj je majka kućna pomoćnica i radi kod jedne austrijske porodice. Sina je ostavila na brigu drugome, a i on je sada počeo da pravi probleme u školi. Ermina će morati da se pozabavi tim problemom čim bude izašla iz rijalitija - poručio je izvor.

Izvor: VIP/Alo!
Foto: mina_pasovic/Instagram

Pogledajte još