ONA MENE KONSTANTNO BLAMIRA: Nikolija Jovanović otkrila na kakve muke je stavlja majka Vesna Zmijanac

Pevačica Nikolija Jovanović iza sebe je ostavila dobru godinu, a raduje se novim poslovnim i privatnim uspesima koji je čekaju u narednoj. Za emisiju "Ekskluzivno" pevačica je priznala da je srećna, ali i da je nema u medijima jer njen život, kako kaže, nije interesantan javnosti.

- Nažalost, medijima su uvek interesantni skandali, intrige... Kod mene toga nema, što se tiče ljubavi, sve je fantastično, mirno i to nije zanimljiva tema. Zaključila sam da mi mnogo više znači da vreme provodim u studiju - rekla je Nikolija.

Ono o čemu je brujala javnost jeste situacija kada joj je majka Vesna Zmijanac ostavila komentar na Instagramu, na fotografiji gde je Nikolija u provokativnom izdanju.

- Ona mene konstantno blamira na Instagramu jer je naučila da piše komentare. Jednom sam stavila neku periku, a ona mi ostavila one smajlije koji plaču. Ja sam bila u šoku. Onda sam saznala da je ona ostavila to i pitam je što, a ona kaže: "Pa šta si to uradila od sebe?". Moraću da stavim zabranu - rekla je sa osmehom Nikolija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Hello!

Pogledajte još