OBRUKALA SE ZA SVE PARE: Marija Kulić prokomentarisala poljubac ćerke i Filipa Đukića (VIDEO)

Zadrugarka Marija Kulić ostala je zgrožena kada je saznala da se njena ćerka Miljana Kulić prethodne noći pred svima ljubila sa Filipom Đukićem.

Ona nije mogla da sakrije da se oseća poniženo zbog njenih postupaka, a sada je javno u emisiji radija "Amnezija" ispričala kakav je njen pogled na to.

- Što se tiče Miljaninog ponašanja, imam primedbu, jer ja vidim u čemu ona kreće na žurku. Da nosi haljinu koja je njoj tesna, mala, prekratka, gore previše otvorena. Uvek sam je opominjala da vodi računa, a ona radi šta hoće. Ona bruka sebe, meni je žao što je došla da se obruka najviše od svih. Što se tiče poljupca sa Filipom i to sam joj rekla, obrukala se za sve pare. Znam ja zašto ona to radi, nema opravdanja. Ponašanje jedne majke i zrele devojke je katastrofalno - rekla je Marija.

Marija je sinoć pala niz stepenice u diskoteci dok je pokušavala da Miljani spusti haljinu koja je za njen ukus bila prekratka, pa ukratko ispričala kako joj je Gagi Đogani pomogao da ustane.

- Ja sam prišla da joj spustim haljinu kad sam videla koliko je to kratko, a s obzirom na to da me boli noga, ne osetim kad silazim niz stepenice. Gagi mi je prišao da pomogne da ustanem kad sam pala i to je to. Ja imam problem samo sa Miljanom, ni sa kim drugim - rekla je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još