ZA DŽEPARAC: Ana Korać ostavila Davidu Dragojeviću 40.000 evra, kad mu nestane para i on će ući u "Zadrugu"?!

Ana Korać, aktuelna učesnica "Zadruge 3", je primer da devojke mogu biti galantne prema momcima, pa je tako navodno svom vereniku Davidu Dragojeviću, obezbedila 40.000 evra.

Koraćeva navodno nije htela ništa da prepusti slučaju, budući da je Dragojević, pored nje, navikao na luksuzan život:

- Kada je Ana zvanično potpisala ugovor za rijaliti, David je strahovao kako će se to odraziti na društvene mreže, preko kojih oni zarađuju kao par. Prodaja dukseva ne ide toliko dobro da bi mogao da se izdržava i otvoreno joj je priznao da nije za to da se razdvajaju dok malo ne stane na noge. Ona se saglasila sa tim da će mu biti teško, pa je odlučila da deo novca koji je uštedela, kao i novac koji je uzela unapred, ostavi njemu za trošak - otkriva izvor i dodaje da je David bio iznenađen kada mu je navodno, tri dana pred ulazak dala toliko novca:

- Davidu je bilo krivo što je osporio njen ulazak i zabrinuo je, pa joj je danima govorio da zaboravi da je bilo šta spomenuo i objasnio joj da će se vratiti kod majke, ako nešto zaškripi. Nekoliko dana pred ulazak u "Zadrugu", David je došao sa treninga, gde ga je Ana dočekala sa 20.000 evra u kešu i karticom, na kojoj je bilo malo više od toga. U prvom mahu, David je bio šokiran i nije znao šta ga je snašlo, ali mu je Ana objasnila da je sve što imaju zajedničko i da će biti tužna ako ne bude znala kako on živi i da li se snalazi. David nije hteo da čuje za to, pa joj je rekao da se oseća kao devojčica, zbog toga što mu ona obezbeđuje novac - kaže izvor i dodaje da će Dragojević navodno ući u rijaliti, ukoliko njegova finansijska situacija bude loša.

- David mnogo voli Anu i poslednje što želi je da se njena ušteđevina potroši, to je ona zaradila bez njega. Zato planira da uđe u rijaliti, ako taj novac počne da se topi. Plan je da ona bude tamo sama bez njega par meseci, a njegov ulazak se očekuje na proleće - zaključuje izvor.

Izvor: Srbija Danas/Informer
Foto: david__dragojevic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.