MILICA SE UDAJE ZA STRUGARA: Petar vodio Todorovićevu u Budvu da upozna familiju!

Pevačica Milica Todorović (29) udaje se za glumca Petra Strugara (31)!. Pevačica i glumac su tek četiri meseca u vezi, ali su sigurni u svoju ljubav i uveliko planiraju svadbu. Tako je Petar za Božić odveo Milicu u rodnu Crnu Goru da bi pevačica upoznala njegovu familiju.

Zaljubljeni par je šetao Budvom posle ručka sa Petrovom familijom, koja je oduševljena budućom snajkom.

- Milica i Petar su odlepili jedno za drugim! Nerazdvojni su od prvog dana i već planiraju venčanje. On je pre veridbe rešio da odvede Milicu u rodno Cetinje. Rekao mi je da strepi kako će njegova familija reagovati na Milicu, ali mi se odmah pohvalio da su svi oduševljeni njom i da je dobio zeleno svetlo za brak. Njegovoj porodici se dopalo što je Milica neposredna, srdačna i duhovita - započinje priču zajednički prijatelj ovog para.

Sagovornik dodaje da je i pevačica, nakon nekoliko propalih veza, čvrsto rešila da se skrasi kraj glumca.

- Milica je imala tri duge veze, ali nijedna nije bila krunisana brakom. Rekla mi je da više neće sebi dozvoliti da godinama bude u vezi, a da se ne uda. Brzo je shvatila da je Petar pravi muškarac za nju i da želi da s njim provede ostatak života. Dopala joj se njegova porodica, a po povratku u Srbiju odvešće Petra u rodni Kruševac da upozna njene roditelje - priča izvor.

Petru će ovo biti drugi brak. Glumac je bio oženjen koleginicom Ivanom Nikolić, s kojom ima sina Zarija. Oni se se venčali 2013, a razveli su se 2015. godine. Strugar je kazao da nije izgubio veru u brak.

- Svako mora celog sebe da posveti onom u šta veruje, pa možda na kraju ispadne neka bajka. Ja sam nepopravljivi romantik i optimista. Svi tražimo ljubav! Lepo je i prirodno imati kraj sebe osobu koja vas ispunjava - rekao je jednom prilikom glumac.

Milici nije strano da bude sa čovekom koji već ima dete i brak. Njen bivši dečko, koreograf Miloš Paunović je 2014. dobio sina sa pevačicom Andreom Demirović, ali su se ubrzo razveli.

Da je i ona spremna za udaju i bebu, ponavljala je nekoliko puta dok je bila sa Paunovićem.

- Miloš i ja pričamo o braku i detetu. Već smo pet godina zajedno, pa da vidimo gde smo. Biće uskoro i svadba i prinova - rekla je Milica.

Milica Todorović je bila u dugoj vezi sa kolegom iz "Zvezda Granda" Nenadom Jovanovićem. Potom se smuvala sa bratom Saše Kovačevića, kompozitorom Radetom Kovačevićem. Posle njega upoznala je koreografa Miloša Paunovića, s kojim je provela pet godina. S druge strane, Petar je oduvek krio ljubavni život, pa osim bivše supruge Ivane Nikolić, javnosti je poznato samo da je bio sa atraktivnom crnkom Tamarom Gavrilović.

Izvor: Informer.rs
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još