NEMAM NEPRIJATELJE I VERUJEM U PRAVDU: Darko Kovačević se oglasio posle oružanog napada koji je preživeo

Nekadašnji fudbaler "Crvene zvezde" Darko Kovačević oglaso se nakon oružanog napada koji je doživeo pre dve večeri u Atini. Uspešni sportista zahvalio se fanovima na podršci, a rešavanje slučaja ostavio je policiji.

On je uz porodične fotografije na Instagramu napisao:

- Pre svega, želim da zahvalim svim prijateljima, poznanicima, navijačima isvim ljudima koji su mi uputili podršku povodom događaja kojim smo moja porodica i ja veoma potreseni. Nisam konfliktna ličnost, nemam neprijatelje i nikada ih nisam imao, takve stvari me ne interesuju. Uvek sam bio sportista, porodičan sam čovek, i upravo sport i porodica su jedine dve stvari koje čine moj život. Ono što u ovom trenutku mogu da kažem jeste da verujem u pravdu, a policiji ostavljam da radi svoj posao i imam poverenje u njih da će istinu i pravdu pronaći. Hvala Bogu, dobro sam. I još jednom hvala svima koji brinete.

Oružani napad na Darka Kovačevića desio se u utorak uveče, na Božić, ispred njegove kuće u Atini. Napadač ga je u automobilu sačekao da izađe iz stana, prišao mu je i pucao na njega. Slučajno ili namerno Kovačević tom prilikom nije ranjen, a policija traga za počiniocem koji je svoj automobil i oružje zapalio 700 metara dalje od mesta napada.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: darkokovacevicofficial/Instagram

Pogledajte još