DAČO, POTREBAN SI NAŠOJ ĆERKI: Nataša Bekvalac na mukama, zvala Danila Ikodinovića u pomoć!

Panonska Barbika kako je mnogi zovu, prethodnih meseci muči muku sa usmeravanjem je ćerke Hane Ikodinović. Naime, Nataša Bekvalac često je pričala da je njena mezimica ušla u period puberteta i da ne uspeva da izađe na kraj sa njenim "mukama".

Upravo iz tog razloga je odlučila da u pomoć pozove bivšeg supruga i Haninog tatu, Danila Ikodinovića, koji je sa zadovoljstvom prihvatio da joj pomogne, otkriva izvor.

- Iako Danilo navodno nije toliko učestvovao u vaspitavanju ćerke Hane, već je celo breme palo na leđa njegove bivše supruge, Nataša se nikada nije žalila niti o tome javno pričala. Oduvek je bila velika podrška bivšem suprugu i nikada nije želela da o njemu ružno govori jer je ipak on otac njene prve mezimice - kaže izvor blizak nekadašnjem paru i otkriva da su Nataša i Danilo oduvek bili u dobrim odnosima.

- Njih dvoje odlično funkcionišu i ćerka nikada nije mogla da oseti da postoji tenzija među njima. Hana je uglavnom vreme provodila sa Natašom, ali kada bi Danilo imao vremena ili kada bi se ona uželela oca, Nataša joj nikada nije zabranjivala da ide kod njega. Sada je njoj bila potrebna pomoć, pa je odlučila da pozove bivšeg muža. Hana je u pubertetu, a Nataša smatra da je previše stroga prema njoj, te da bi Danilo da mogao joj pomogne - kaže izvor i dodaje da je Danilo odmah reagovao na Natašin vapaj u pomoć.

- Nata uživa dok gleda Danila i Hanu i oduševljena je kako se on snalazi sa njom. Za razliku od nje, on nije toliko oštar u razgovorima sa ćerkicom, pa Nataša smatra da će joj u periodu puberteta i te kako značiti - kaže izvor.

- Hana je sada u period puberteta i moram priznati da sam pozvala Danila u pomoć, a mogu vam reći da uživam dok ih gledam zajedno. Ja sam malo opasnija kada je vaspitanje u pitanju, za razliku od Danila, koji je blaži prema Hani i zaista mi pomaže - otkrila je pevačica nedavno u emisiji "Među nama".

Nataša je u poslednjih nekoliko intervjua govorila o tome da muku muči sa starijom ćerkicom, koja je ništa ne sluša.

- Hana mi pomaže i laže i mulja... Ja sam majka dvanaestogodišnjakinje, za nekoliko meseci trinaestogodišnjakinje, tako da se nosim sa svim problemima koje nose te godine - priznala je tada Nataša, koja je istakla da će uvek s Hanom oduvek imati odnos majka-ćerka, a nikad odnos kao da su drugarice.

Izvor: Kurir.rs/Alo!
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.