Herceg Novi donosi miris mimoze i atmosferu maskenbala u Beograd

Herceg Novi donosi miris žutog cveta mimoze u Beograd, a ove godine promociju karnevala sa najdužom tradicijom započinje Maskenbalom 11. januara.

Gradska muzika i klapa Starog kapetana uz mažoretkinje, nastupiće sa početkom u 20 časova u Belwood wedding centru na Košutnjaku. Vlado Georgiev i Dragoljub Đuričić vas zabavljaju na maskenbalima obe večeri! Na taj način najavljuju 51. Praznik mimoze i bogat zabavni i muzički program. Uživajte uz bogat meni, rezervišite vaše mesto na vreme pozivom - broj telefona 063 66 00 33, više informacija na www.hercegnovi.travel

14. februara na Dan zaljubljenih spektkularnim koncertom Lepe Brene otvoriće se 51. Praznik mimoze u Herceg Novom dok nas 15. februara očekuje tradicionalna Fešta od mimoze, ribe i vina na hercegnovskoj rivijeri i koncert Kaliopi. Poznate zvezde regiona nastupaće u Herceg Novom kao što su - Petar Grašo 21. februara, Vlado Georgiev 29. februara, Aco Pejović 07. marta, a 14. marta Praznik mimoza će zatvoriti Međunarodna karnevalska povorka i koncert Željka Joksimovića. Ne samo veliki koncerti, veliki broj posetilaca privućiće i Donatorski bal pod maskama uz bend Ane Štajdohar, interesantan Salon vina, kao i Bazari domaće trpeze, izložbe i pozorišne predstave, te maskenbali na kojima će prisutne zabavljati Dejan Matić, OK bend i Magla bend. Tu je još i tradicionalna Riblja večera zakazana za 22. februar uz grupu Magazin, dok će na Škveru biti upriličeno još pet fešti ribe i vina. Neće izostati ni sportski programi i sadržaji za decu koji su godinama sastavni deo Praznika mimoze.

Zimu u Herceg Novom obeležiće bogat i atraktivan kalendar dešavanja i odlične ponude aranžmana koje pripremaju hercegnovski hotelijeri i izdavaoci privatnog smeštaja. Organizatori programa su Turistička organizacija Herceg Novi, Opština Herceg Novi i Javna ustanova kulture "Herceg Fest".

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još