LJUBAV SA MANEKENKOM SVE JAČA: Luka Jović kupuje luksuzan stan u Beogradu

Luka Jović toliko se zatreskao u Sofiju Milošević da zbog nje želi da kupi stan u Beogradu. Fudbaler se na taj korak odlučio jer želi da ima svoj krov nad glavom kad dođe u srpsku prestonicu zbog manekenke.

- Njih dvoje su definitivno vezu postavili na noge. Ljubav je sve jača, a samim tim i njihov odnos čvršći. Kad boravi u Beogradu, Luka je obično ili u hotelu ili u stanu kod Sofije. Njima to ništa ne smeta, ali kako sportista odlično zarađuje, rešio je da za sebe kupi nekretninu u prestonici i da u njoj boravi kad dolazi zbog Sofije u Beograd. Nije još izabrao stan, ali kad bude konačno odlučio, angažovaće agenciju za nekretnine da za njega odabere najluksuzniji dom. Sofija se ne meša u to da li će i gde Luka obezbediti sebi krov nad glavom jer ga podržava u svemu. Njoj je važno da se lepo slažu i da njihova ljubav iz meseca u mesec i iz godine u godinu bude sve snažnija. Uspela je da se izbori s tim da ne bude više u senci jer Luka sve češće objavljuje slike s njom na društvenim mrežama, što joj izuzetno prija, pošto voli da se eksponira - priča dobro obavešteni izvor.

Prema njegovim rečima, Luka je bivšu devojku Anđelu Manitašević, s kojom ima sina, obezbedio i sve joj omogućio.

- Jović i njegova bivša ostali su u odličnom odnosu. Savršeno funkcionišu zbog deteta. Njima je još pre nekoliko godina kupio stan, u kom su svi zajedno živeli, ali i sve što treba oko deteta on izmiruje bez problema. I žena i dete imaju sve što im je potrebno. Međutim, Luka je odlučio da više vremena provodi s manekenkom i nema nameru da se potuca po hotelima kad boravi u Beogradu, pa će u narednim mesecima obezbediti sebi stan i na taj način zaokružiti spisak svojih nekretnina.

Izvor: Kurir
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.