RAZVEDEN I IMA TROJE DECE: Dragana Mićalović uživa u novoj ljubavi

Lepa glumica Dragana Mićalović istakla se u seriji "Sinđelići" koju publika obožava, upisala je Fakultet dramskih umetnosti u želji da se dodatno usavrši, a da joj prošla godina nije bila uspešna samo na poslovnom planu, dokaz je da je uplovila u ljubavnu vezu. Kako saznajemo, Dragana već šest meseci uživa u ljubavi sa Stevanom Purićem, uspešnim privrednikom.

- Dragana i Stevan su se letos upoznali, a ljubav je odmah planula. Nakon nekoliko dana su uplovili u ljubavnu vezu i uživaju jedno pored drugog. Njih dvoje nisu želeli javno da se eksponiraju ili da bilo šta komentarišu dok ne učvrste svoj odnos, a činjenica da su već šest meseci zajedno dokazuje da su zaljubljeni. Novogodišnje praznike su proveli zajedno, a nedavno su nekoliko dana boravili u Veneciji - kaže izvor blizak ovom paru.

Kako piše "Blic", Stevan je uspešni privrednik i vlasnik benzinskih pumpi u Srbiji.

- Draganina porodica je imala priliku da upozna Stevana i oduševljeni su kako je fin i kako se sa poštovanjem ophodi prema njoj. On je vlasnik benzinskih pumpi u Srbiji, razveden je i ima troje dece. Inače, u slobodno vreme se bavi motociklizmom - kaže naš izvor i dodaje:

- Ljubav im zaista cveta i baš su zaljubljeni jedno u drugo. Pored toga su velika podrška jedno drugom i poslovima koje rade, a njihovi bliski prijatelji kažu da su se baš našli i da je njihova ljubav ona prava.

Inače, lepa glumica o ljubavi retko govori u javnosti. Kako je u jednom intervjuu napomenula, ljubav joj je veliki pokretač u životu:

- Uvek i u svemu! Ja sam ljubav. Ne umem drugačije.

Kada je upitana da li kod muškaraca više pada na šarm, lepotu ili na to da je načitan, Dragana je izabrala nešto sasvim drugo.

- Padam na vaspitanje i manire - kratko - rekla je tada Mićalovićeva.

Kako saznajemo, Draganu i Stevana je letos upoznao zajednički prijatelj.

- Dragana i Stevan su se upoznali letos na ručku koji je organizovao njihov zajednički prijatelj. Nijedno od njih nije pretpostavilo da će slučajan susret u zajedničkom društvu pretvoriti u ljubav, ali ih je sudbina uverila u drugačije. Ljubav je odmah planula - kaže izvor.

Izvor: Blic.rs
Foto: hipokampelefentokamela/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.