SPREMA SE LUKSUZNA SVADBA: Boban Rajović na leto udaje ćerku Ivanu

Boban Rajović važi za jednog od najpopularnijih pevača u regionu, što dokazuju i njegovi koncerti i prostori u kojima peva, a koji su uvek dupke puni. Međutim, on nikad nije skrivao da je za njega najveća sreća njegova porodica - supruga Dragana i deca Andrija, Ivana i Anđela. Upravo mu je ćerka Ivana donela veliku sreću.

Naime, Ivana se prošle godine verila, a pevač planira na leto veliku svadbu.

- Boban je bio presrećan kada je saznao da se Ivana verila. Ništa ga više nije obradovalo i odmah su krenuli sa razgovorima gde će praviti svadbu. Mislili su da to bude u Beogradu, ali su na kraju ipak odlučili da svadbeno veselje bude u Crnoj Gori. Nisu još sigurni u kom prostoru će biti održano slavlje, ali najverovatnije će biti u jednom elitnom hotelu u Bečićima. Još se dogovaraju oko broja gostiju, ali sigurno je da ih neće biti ispod 300 - kaže dobro obavešten izvor.

Izvor dodaje da je poznato da je Boban dobar prijatelj sa mnogim kolegama sa estrade, te da nema sumnje da će i oni uveličati ovo slavlje i da će svadba njegove ćerke biti prozvana "svadbom ove decenije".

Izvor: Pink.rs
Foto: rajovicboban/Instagram

Pogledajte još