NIKADA NE ZABORAVLJAJU: Koja četiri horoskopska znaka najteže praštaju?

Neki ljudi ne mogu da zaborave greške drugih, čak i kad to istinski žele. Oni mogu da oproste u nekim situacijama, ali nikad ne zaboravljaju.

Škropija

Škorpija ne oprašta kada je neko izda ili joj napravi nešto nažao. Ona zapravo može postati prilično opsesivana nečijom izdajom i potrebom za osvetom. Pripadnici ovog znaka mogu da se tvrdoglavo drže nečega da skoro svaki put kad se toga sete budu ogorčeni. Kažu da vreme leči sve, ali ne i u slučaju Škorpije.

Bik

Bikovi su pažljivi i često primećuju stvari koje drugi ne vide. Naročito su pažljivi u vezi s time kome treba vrerovati. Oni pamte svoje greške i najčešće ih ne ponavljaju. Ako ste na neki način povredili Bika, oni će to zapamtiti i dugo imati na pameti.

Rak

Rakovi dobro pamte kako su se osećali u određenom periodu i ta emocija im pomaže da se prisete svega što se desilo. Ljubav pripadnike ovog znaka može učiniti posesivnim jer dobro pamte i lepe stvari, i koliko su se fantastično osećali s osobom koju vole. Negativne stvari u vezi s bivšim ljubavima mogu nestati, ali će pozitivne zauvek pamtiti.

Devica

Device nikad ne zaboravljaju činjenice – one odlično pamte. Čak i ako zaborave, ponovno će naučiti isto i potruditi se prikupe još više informacija. Device pamte informacije bolje od ostalih znakova Zodijaka i vole da se razmeću svojim znanjem. Ako ste ih nasamarili niti će vam oprostiti, niti zaboraviti, već će iskoristiti svako moguću priliku da vam natrljaju na nos ono što ste im rekli ili uradili.

Izvor: Žena.blic.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još