KORISTIO ME JE KAO ŠTIT: Ivana Šopić šokirala zadrugare istinom o Janjušu (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću, kako bi se odigrale još jedne nominacije, a zadrugari su birali između Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša, koje je za ovonedeljne potrčke postavio Bane Čolak.

Izlaganje Ivane Šopić, za koju se priča da je u Zadruzi imala seks sa Janjušem, svi učesnici su sa nestrpljenjem iščekivali da čuju.

- Počeću od Ane, Stefan mi je uzeo par rečenica. Ona je skoro ušla, jako je prijatna, normalna, slažem se sa tim što je rekao Stefan, da ona ovde može i da glumi i da digne nos, a ne radi to. Ne glumi ludilo, jako je lepa, jako je zgodna. Mogle bismo da se družimo. Razbila je dosta predrasuda, baš je primer kako jedna devojka treba da se ponaša - rekla je Ivana, na nastavila:

- Što se Janjuša tiče, družimo se od prvog dana, još uvek nas povezuju u ljubavnom smislu. Jako je emotivan. Mislim da je neiskren kao osoba, mislim da je neiskren u dosta prijateljstava. Da ide linijom manjeg otpora, ne priča ljudima šta misli. Jako ga dobro poznajem, ne iznosi svoje stavove. Ne treba da se trudi da sa svima bude dobar. Ja bih ga mnogo više volela i cenila da je iskren. To je to, ali veliki je čovek. Namere mu nisu loše, većinom su dobre. Nisi ti nekom dobar prijatelj ako nekome kažeš da ga voliš, a onda radiš neke stvari da se prijatelj oseća loše. Ja sam za to da čovek uvek treba da bude iskren, ovo je dobronamerni savet. Naravno da će moje dobro mišljenje o tebi da preovlada i da ću uvek drugog da nominujem, ali mislim da treba da poslušaš moje savete. Ne idi linijom manjeg otpora. Ako nekome kažeš da jede g*vna... - nastavila je Šopićeva, ali ju je Janjuš prekinuo.

- Tebi su ovde pričali da si k*rvetina, pa si se lizala sa njima - dobacio je Janjuš, a svi su se zapitali da li je mislio na Vladimira Tomovića, a on je rekao da je mislio na Lepog Miću, što je pevača iziritiralo, pa su se posvađali.

- Ja sam ovde najiskreniji, ali ne mogu da pričam neke stvari - rekao je Janjuš.

- Mogu i ja svašta da pričam o tebi. Ja sam najiskreniji - uzvratio je Mića.

U međuvremenu je došlo do rasprave između Lepog Miće, Dalile Dragojević i Marka Đedovića, a zatim je Ivana nastavila da iznosi mišljenje.

- Sad on meni zamera što ja kažem šta mislim, a ja njemu nikad ne bih zamerila da kaže šta misli. Uvek ću više da cenim kada neko ustane i kaže iskreno. Ako misli da sam k*rvetina, neka ustane i neka kaže da jesam, a ne da posle dolazi i priča drugačije. Ove stvari već zna, nikada ovo ne bih rekla, da nije radio nešto na moju štetu. Stavio me je u par situacija kao svoj štit. Nije me dovoljno zaštitio u par situacija, radio mi je na štetu, pravio sprdnju. Nazivao voćkicom, što je meni ponižavajuće. Ana, izvini, poslaću tebe - rekla je Ivana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još