fbpx

NEMA VIŠE RASIPANJA: Darko Lazić zaposlio svoju verenicu Marinu Gagić!

Kako ga je rasipnički život svojevremeno doveo u situaciju da grca u dugovima iako odlično zarađuje, Darko Lazić je odlučio da okrene novi list, te je navodno zaposlio svoju emotivnu izabranicu Marinu Gagić.

- Marina je mlada i lepa devojka, zgodna je i zaista joj sve lepo stoji. Zbog toga su ona i Darko došli na ideju da i ona ima neku obavezu i skroman džeparac, pa se tako Lazićeva verenica odlučila da reklamira stvari jednog butika - počeo je priču izvor i dodao:

- To i poslodavcima odgovara, jer osim što je atraktivna, Marina je i sa poznatim pevačem, što njima za reklamu i te kako dobro dođe. Ona ima puno pratilaca na Instagramu, pa je i to plus, jer ona redovno fotografije sa njihovim modelima kači i na svoju društvenu mrežu i tako ih reklamira.

- Darko se negde opametio kada je novac u pitanju. Pre nesreće je mnogo trošio, dok je bio sa Anom Sević u braku, ona nije nigde radila, i to na njegovo insistiranje i on je shvatio da je to greška. Nije samo novac u pitanju, on smatra da Marina pored sina Alekseja treba da ima i dodatnu obavezu kako bi ispunila i svoje vreme - dodao je izvor i nastavio:

- Za sada joj odlično ide i mogu vam reći da su i ona i poslodavci jako zadovoljni. Postoji mogućnost da Marina prihvati još neke ponude koje je nedavno dobila, takođe da reklamira jedan određeni brend.

Izvor: PulsOnline.rs
Foto: gagicmarina/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.