fbpx

BRINEM SE: Darko Lazić oglasio se povodom zdravstvenog stanja majke Branke!

Branka Lazić, majka popularnog pevača Darka Lazića, završila je u bolnici zbog iscrpljenosti, a pevač je loše vesti dobio na nastupu u Švajcarskoj.

Kako kaže izvor blizak porodici, Branka se danima nije osećala dobro, a tek kada se njeno stanje pogoršalo, odlučila je da ode u bolnicu.

- Branka se neko vreme žalila da joj nije dobro, ali je mislila da su nagle promene vremena razlog zbog kojeg je toliko boli glava i ima nestabilan pritisak. Osećala je konstantan umor i bol, ali tome nije pridavala značaj. Trpela je, radila je po kući i pazila na unuka i nadala se da će sve proći samo od sebe. Ipak, u noći između petka i subote joj je pozlilo toliko da je zamalo izgubila svest, nakon čega ju je muž hitno odvezao u bolnicu - kaže izvor i otkriva da su joj po dolasku dali infuziju:

-  Lekari su detaljno pregledali Branku, uzeli joj krv kako bi obavili analize, a zatim je priključili na infuziju kako bi joj povratili snagu. Pustili su je na kućno lečenje i za sada joj je dosta bolje.

Da je sve kako treba, potvrdio je i Darko, koji je vest o majčinom lošem stanju dobio na nastupu:

- Zabrinuo sam se kada sam čuo, budući da sam trenutno u Švajcarskoj i da zbog nastupa nisam mogao da budem sa njom. Ona se oseća dobro, bogu hvala nije ništa strašno i sve će biti kako treba - rekao je Lazić.

Izvor: Alo.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.