IZGUBIO U IGRI I OSVOJIO NAJMANJE GLASOVA PUBLIKE: Filip Reljić izbačen iz "Zadruge" (VIDEO)

Ovonedeljni vođa Bane Čolak, koji je razrešen dužnosti, postavio je za svoja dva potrčka Anu Korać i Marka Janjuševića Janjuša, a zadrugari su odlučili da u borbu za opstanak pošalju Janjuša.

Publika je ove nedelje najmanje simpatija poklonila Filipu Reljiću, pa je on postao drugi nominovani takmičar.

Janjuš i Reljić su poslednje sate u sobi za izolaciju proveli igrajući improvizavane "Mice", a voditelj Ognjen Amidžić je nakon što je obavio intervjue sa zadrugarima, došao po dvojicu nominovanih takmičara.

Ognjen je obavestio Janjuša i Reljića da će se duel za opstanak odigrati u sali za fizičko, a oni su se odmah uputili ka novom delu imanja i palati "Milenija", gde se sala nalazi. Veliki šef je i ove nedelje pripremio zanimljivu igru za nominovane takmičare, koja se sastojala od toga da njih dvojica treba da ubace što više loptica u čaše koje su bile udaljene nekoliko metara od njih.

U igri je pobedio Janjuš i samim tim njegovi glasovi su duplirani. Posle sabiranja glasova, Janjuš je imao 92%, dok je Filip imao 8% podrške publike. Zadrugari su se izgrlili i pozdravili sa Reljićem i on se odmah zaputio ka studiju, gde ga je sačekala voditeljka Dušica Jakovljević i njegova rođena sestra Sara Reljić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Yotutube

Pogledajte još