RIZIKOVAĆU SVE ZA MOJU PORODICU, NJIMA SMETA NAŠA VATAČINA: Ivana Krunić raskinula sa Banetom Čolakom (VIDEO)

Ivana Krunić stavila je tačku na vezu sa Banetom Čolakom, nakon što joj je za rođendan, u nedelju 12. januara, stiglo više desetina pisama u kojima joj porodica, prijatelji i fanovi naglašavaju da je pogrešila.

Kako su navodili, uništila je sebe, karijeru, izgubila je podršku ljudi, te da je sve rizikovala zbog veze sa Čolakom.

Kurnićeva se rasplakala, a onda je odlučila da raskine sa Banetom. Međutim, on nije hteo da odustane, pa ju je ubeđivao da je voli, da tako nešto nikad pre nije osetio, te da je normalno da njena porodica ne može da mu veruje, nakon što ju je lagao i obmanjivao na početku Zadruge 3.

- Ti si moja, ja neću da te pustim. Neću, ja hoću da se borim. Ja tebe volim. Kako da živim sa ovim? Došli smo u situaciju da ja ne mogu da se borim za tebe - pričao je Bane.

Ukućani su bili zatečeni onime što su čuli, te su u nekoliko navrata istakli da je Čolak veliki glumac.

Lepi Mića je došao čak na ideju da se našali sa Ivanom i Banetom, pa je većinu zadrugara ubedio da ode u hotel i da navijaju da se Ivana pomiri sa Banetom.

- Ivana, oprosti mu. Ivana, oprosti mu. Ivana, oprosti mu - vikali su uglas.

- Meni je ponos da si ti moja žena, moj ponos. Kada napuniš Sava Centar, ja mogu samo da budem ponosan na tebe. Ja tebe ne mogu da gušim. Ja želim da moja žena ostvari svoje snove. Ja mogu samo ljubav da ti pružim, ja nisam milioner. Ne mogu ništa da ti pružim osim ljubavi i podrške, to ti dajem nesebično. Ja ne razumem uvrede tvojih, razumem samo stav. Ja ne sumnjam da ti mene voliš - pričao joj je Čolak.

- Znam šta najviše šteti ugledu moje porodice. Naša vatačina - rekla je Ivana.

- Možemo to da promenimo. Ja sam spreman na sve da ovde ne bude kraj, ako to znači da mogu da te poljubim kad hoću, okej, ja to neću raditi. Meni je dovoljan jedan tvoj zagrljaj, nego 100000 maženja u krevetu. Hajde da se borimo. Ti si zrela da donosiš odluke onako kako ti želiš - pričao je Čolak.

Međutim, i pored Banetovog ubeđivanja,Krunićeva je ostala dosledna svojoj odluci.

- Da li ti želiš da mi ovo okončamo večeraš? Želiš li šest meseci ovog raspada protiv svoje volje? - upitao je Bane Ivanu.

- Ja tebe volim, ali ja prosto imam odgovornost prema tim ljudima. Oni su prenesrećni zbog ovoga. Raspadaću se, biće mi preteško, ali sve se u životu može. Spremna sam život da dam za porodicu, a kamoli svoju sreću - pričala je Krunićeva.

- Za mene si od večeras umrla. a ništa ti loše ne želim. Sve što si mi se poverila ostaće između nas, znam da ti to nikada nećeš nikom pričati - rekao je Bane.

- Znam, ja ni pod najvećim pritiskom ne odajem - rekla je Ivana.

- Mene boli uvo za sve, kunem ti se da ja nisam ono što ljudi pričaju. Ja nisam onakav kako izgleda, ti to znaš - pravdao se Čolak.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još