RAZVOD NA POMOLU: Dalila više ne voli Dejana Dragojevića?!

Od samovoljnog izlaska iz rijalitija "Zadruga" u subotu, Dalila i Dejan Dragojević neprestano se svađaju i među njima vlada velika netrpeljivost, te uveliko navodno razgovaraju o razvodu.

Iako su iz rijalitija šou programa izašli da bi sprečili sramotu i da im se pred milionima gledalaca ne bio rasturio brak zbog Dalilinih emocija prema Stefanu Kariću, budući da su bili saterani u ćošak jer su njihovi cimeri, ali i gledaoci, uporno iznosili dokaze o čežnji bosanske starlete prema beogradskom mladiću, ovom bračnom paru se ne piše dobro. Naime, Dejan ne može da oprosti Dalili ono što je shvatio u rijalitiju.

- Koliko je Dragojević bio očajan i nespreman da prihvati da je njegova žena očijukala sa mladim Karićem i non-stop ga tražila pogledom, govori i činjenica da je pred bekstvo iz "Zadruge“ Dejan hteo da se povredi šrafcigerom. Sve to Dragojevića i dalje proganja, pa na slobodi traži odgovore od Dalile, koju to, inače rastrojenu usled svega, nenormalno razbesni - otkriva Dalilin rođak pa dodaje:

- Dalila neprestano plače i nervozna je kao zver. Slabo komunicira sa prijateljima i porodicom. Retko kome se javlja na telefon, a Dejan je očajan, tako bi se najblaže moglo reći. Dejan nije glup i svojim očima je video promenu kod Dalile, a razdire ga sukob s porodicom, pre svega sa bratom Davidom, koji je opet produbljen. Razvod je izgleda neminovan.

Bosanskoj starleti, koja se proslavila u rijalitiju „Parovi“ i koja je za nekoliko sezona od anonimne devojke skromnog izgleda postala atraktivna rijaliti-zvezda, i do sada se dešavalo tokom braka da joj se svidi drugi muškarac, ali njen rođak tvrdi da je Karić za nju bio poseban zalogaj.

- Ovo nije prvi put da Dalili srce zaigra za drugim muškarcem, optuživali su je i za Tomovića i Dejan vrlo dobro zna kako to izgleda jer vidi da se za Karića bila baš zagrejala i to ga je uzdrmalo. Dalila je u ranijim situacijama sličnim ovoj uvek uspevala da izbalansira i ostane sa Dejanom. Sada je drugačije i Dalili je očigledno dosadilo da se stalno pravda Dejanu, koji odavno nije njen jedini centar interesovanja. Dejan je i dalje zaljubljen u Dalilu, dok su njene emocije izbledele i željna je provoda i zezanja - kaže Dalilin rođak, sa kojim je veoma bliska.

Aleksandra Subotić nedavno je ispričala da Dalila nikada nije bila verna Dejanu Dragojeviću.

- Dalila voli da menja muškarce. Pre Dejana ih je imala petoricu u istoj sezoni. Ona je svesna situacije i da bi, ukoliko nešto učini, bila osuđena od javnosti. Njoj je jako bitno da isfolira i da osvoji neko mesto u rijalitiju, tu je zbog para. Ono što radi napolju to je ona, a pred kamerama se kontroliše - rekla je Subotićeva.

Dejanova majka Biljana Dragojević nikada nije prihvatila Dalilu za snajku jer je zbog nje njen mlađi sin Dejan pokvario odnose sa čitavom porodicom. Zbog Dalile i Dejana Biljana je mnogo propatila, a da im se ne bi zamerala, prekinula je i da komunicira sa medijima, pa sada njena prijateljica iz Novog Sada otkriva kako se sada ona oseća.

- Biljana preko jednog Dejanovog drugara zna sve šta se dešava u njegovom odnosu sa Dalilom. Glupo je reći, ali Bilja navija da se konačno odvoje Dalila i Dejan jer sumnja da ga je sa vračarama omađijala i bacila mu nešto da mu pomuti um. Rekla mi je da Dalili želi svu sreću ovog sveta samo da bude daleko od njenog sina, koji je život podredio ljubavi sa pogrešnom ženom - zaključila je prijateljica Biljane Dragojević.

Izvor: Kurir.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.