PREKRŠAJNA PRIJAVA: Sergeju Trifunoviću preti novčana kazna povodom saobraćajne nesreće koju je izazvao!

Protiv Sergeja Trifunovića biće podneta prekršajna prijava u redovnom postupku zbog udesa koji je izazvao na Novom Beogradu, nedaleko od benzinske stanice "Dejton".

Sergej Trifunović izazvao je saobraćajnu nesreću oko 20.45 sati kada je svojim automobilom marke "reno megan" prešao u zaustavnu traku i udario u autobus GSP-a u Bulevaru Mihajla Pupina.

Posle udesa udaljio se sa mesta nesreće, a kasnije je ispričao da je to učino kako bi otišao kući "da otvori vrata majstorima i nahrani mačke".

Zbog ovoga Serej Trifunović mogao bi biti kažnjen kaznom zatvora od najmanje 15 dana ili novčanom kaznom od 100.000 dinara do 120.000 dinara i 14 kaznenih poena. U Članu 330 Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima navedeno je da se ta kazna odnosi na učesnika u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je neko lice zadobilo telesne povrede, odnosno poginulo, ili je nastala velika materijalna šteta, a to lice nije zaustavio vozilo, odnosno nije obavestio policiju i ostao na mestu nezgode do dolaska policije i završetka uviđaja.

Izvor: Blic.rs
Foto: N1-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.