KADA SU ME SPUSTILI U KREVET ODMAH MI JE ZALEPILA ŽVAKU: Zadrugari saznali sve detalje Natašine i Đukićeve vrele akcije (VIDEO)

Sledeća tema u večerašnjoj emisiji "Pretres nedelje sa Milanom" bila je maratnonska vrela akcija Nataše Radan i Filipa Đukića koja se desila protekle noći.

- Meni je Panda rekao da je on Nataši rekao da ode u pab da me zamajava, da se ne vraćam ovde - naveo je Filip.

- Ja sam rekao da ide tamo, da ne upada ovde u prase, neka tamo radi šta radi, neka ima s*ks - rekao je Stefan Milošević Panda.

- Ne sećam se ničega majke mi, ne sećam se ni dočeka - naveo je Đukić.

- Njemu niko ništa ne kaže iskreno, samo se sprdaju sa njim kad je pijan. On mene danas pita za tanjir za hranom, seća se gde je stavio tanjir, ali se ne seća koga je j*bao. Govorim vam, nemojte da mu dajte da pije - rekao je Lepi Mića.

Voditelj je upitao Filipa da li misli da posle onakve akcije sa Natašom zaista može da osvoji Jelenu Pešić.

- Pogrešio sam, ne bi bila sa mnom. Svestan sam šta sam uradio, ja stojim iza onoga što uradim. Neću biti u vezi sa Natašom. Voleo bih da se ne okrivljuju drugi ljudi, niko nema veze sa ovim, niko mi ništa nažao nije uradio. Niko nije kriv osim mene, ja sam kriv. Nemamo šta da pričamo Nataša i ja - rekao je Filip.
Nisam zaljubljena u Filipa. Ja sam sa Pandom bila napolju, on mi je rekao da dođem u pab
- rekla je Nataša.

- Kako smo ga spustili u krevet, ona mu je odmah zalepila žvaku - dobacio je Marko Janjušević Janjuš.

- Ja nemam nikakve emocije tog tipa prema njoj, šta je to nenormalno - rekao je Filip.

- Nisam zaljubljena u njega, ne bih bila u vezi ni sa njim, ni sa kim drugim. I kad bi neko ušao, ne bih bila ni sa kim u vezi. Ni sa jednom drugom osobom ne bih imala nešto jer sam imala to sa njim. Ne mogu da kažem sad da ne bih opet imala sa njim s*ks, šta ako se opet desi, da ispadne da lažem - navela je Nataša.

- Meni je Nataša draga, ali je ovo bruka i sramota. Nije sramota imati s*ks, ali oni završavaju zajedno samo kad su pijani. Ona je zaljubljena u Karića. Ovo je sramota za jednu devojku. Ovakve stvari nisu potrebne jednoj devojci - rekla je Maja.

- Ja nisam komentarisala ni njeno trljanje o koleno, ni četiri prsta, ni d*kanje, ništa - dobacila je Nataša.

- Ja sam prošle sezone imala s*ks sa nekim u kog sam bila zaljubljena do kraja - navela je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još