OBOŽAVA FOLK DIVU: Aleksandra Mladenović maštala od malih nogu da upozna Cecu Ražnatović

Pevačica Aleksandra Mladenović otkrila je rane početke muzičke karijere, ko joj je uzor i šta bi volela da joj se dogodi u 2020. godini.

Nikada nisi krila da ti je Ceca uzor.

Nju obožavam od malih nogu. Srećna sam i počastvovana što me je pozvala da pevam na svadbi njenog sina Veljka. Za mene su Ceca i Brena najveće zvezde.

Tvojim koleginicama uglavnom sve plaćaju sponzori ili bogati roditelji. Evo, Kaći Grujić otac finansira karijeru.

Svaka čast Kaći. Imala je sreću da se rodi pod srećnom zvezdom i da ima ko da joj pomogne. Kod mene je skroz drugačija situacija. Moja porodica nije imala mnogo novca.

Kako ti je bilo kada si došla u Beograd bez dinara?

Bilo mi je baš teško. Na svako snimanje sam dolazila autobusom, jedva sam uspevala da uštedim za kartu. Sećam se, kada sam iznajmila stan u Beogradu, imala sam kod sebe 400 evra. Brzo sam ostala bez para i samo sam čekala vikend da idem negde da radim i pevam.

Šta si jela tih dana?

Živela sam na hlebu i ajvaru koji mi je mama slala sa sela. Samo sam razmišljala o tome da počnem da radim jer je trebalo platiti frizera, šminkera, haljinu, a ja sam bila bez dinara.

Da li je tačno da su tvoji prodavali lubenice da bi ti pomogli?

Moji roditelji su se bavili poljoprivredom. Prodavali su i lubenice da bih ja imala za put do Beograda. Ja sam iz jednog mesta Sovca, pored Žitorađe. Došla sam pre nekoliko godina u Beograd kao podstanar, a sada imam svoj album, kola i stan.

Odakle ti novac za sve to?

Posle turneje po Americi uštedela sam novac i odmah kupila stan u Beogradu. Najbitnije mi je bilo da imam krov nad glavom. Kasnije sam još štedela za pesme. Sada sam položila i kupila auto da više ne bacam pare na taksi.

Sećaš li se koliki ti je bio prvi honorar?

Zarađivala sam po 2.000 dinara kada sam imala 11-12 godina. Naravno, sve sam to delila sa muzičarima. Bila sam srećna što radim, a pare mi nisu bile toliko bitne.

Mnoge pevačice su sada ljubomorne na tvoj uspeh.

Znam da ima onih koji mi žele loše ali to me ne dotiče. Gledam samo sebe i gradim karijeru onako kako želim.

Smatraš li da si najpopularnija u „Grandu"?

Volim kada drugi pričaju o meni, a ne ja sama. Za mene su Kaća Grujić, Aleksandra Prijović i Rada Manojlović najveće zvezde koje su izašle iz "Zvezda Granda". Sve one dosta rade i stalno su na putu.

Da li je tačno da ste Tamara Milutinović i ti u svađi zbog pesme "Hajde da zažmurimo"?

Meni je promakla ta pesma, ali nema veze. Nismo u svađi, jer je ona divan čovek. Možda ta pesma ne bi postala toliki hit da sam je ja otpevala.

Da li ćeš u ovoj godini uraditi još neku estetsku operaciju?

Neću više nijednu operaciju. Radila sam usta i grudi i dosta mi je. Imam male grudi i retko ko primeti da sam stavila silikone.

Najveća želja u 2020. godini?

Da se udam i ostvarim kao majka.

Izvor: Kurir.rs
Foto: aleksandra_mladenovic_/Instagram

Pogledajte još