SVE SE DESILO SPONTANO: Petar Strugar otvorio dušu o vezi sa Milicom Todorović

Milica Todorović i Petar Strugar već nekoliko meseci uživaju u ljubavi. Na samom početku, pevačica i glumac krili su svoju romansu, a kada se za nju saznalo takođe su ćutali, ne želeći da otkrivaju mnogo.

Međutim, kada je Petar po prvi put rešio da otkrije malo više detalja, istakao je kako "za takve stvari ne postoji pravilnik", ali "da se nešto desilo - desilo se".

- Iskreno, da postoji formula i pravilnik za te stvari, neko bi to dosad otkrio. Pravila nema, formula ne postoji. Šta je tačno uticalo, ne umem da vam odgovorim ali da se nešto desilo, desilo se. Pored svega navedenog, dodao bih još mnogo stvari koje su sigurno uticale, ali o tome ćemo neki drugi put - rekao je kroz osmeh Petar.

On i Milica su se, inače, upoznali u konjičkom klubu kada joj je on pozajmio konja za snimanje novog spota. Pevačica je tamo sada redovan gost.

- Istina je da smo se upoznali na snimanju Miličinog spota za čije sam snimanje pozajmio svog konja. Međutim, nije počela da trenira, još uvek skuplja hrabrost. Ali dolazi redovno da nam pravi društvo - priznao je glumac, koji je veliki ljubitelj životinja, naročito konja.

Petar koristi svaku priliku da se od posla i brzog gradskog života odmori u prirodi i sa životinjama. Kako sam kaže, ta izolovanost mu pomaže da prikupi energiju za nove radne pobede I izazove koje nosi moderan način života.

- Veoma mi prija, svako od nas ima svoj neki ventil, a to je definitivno moj. Verujem da je jako bitno da imamo svojih pet minuta i svoj mir.

Prethodna godina za njega je bila izuzetno radna, pored snimanja "Senki nad Balkanom", režirao je i animirani film za decu.

- "Senke" su bile najverovatnije najveći izazov i najzahtevnija uloga u 2019. godini. U 2020. počinjem sa snimanjima za nekoliko novih projekata kojima se radujem jako. Nadam se da ću uspeti u tome što sam zamislio, u gradenju tih uloga, jer uvek težim ka nečemu novom I drugačijem u svojim likovima i da se razlikuju od mene privatno - objašnjava Strugar, i dodaje:

- Očekuje me nekoliko sjajnih projekata i već sam u pripremama za prvi koji se snima od kraja februara. Zasad je to sve što mogu da kažem. Uskoro ćemo i o svemu tome opširnije.

Petar iz braka sa koleginicom Ivanom Nikolić ima sina Zarija, a oboje su njegovom odrastanju u potpunosti posvećeni. Kako živimo u veremenu izazova, poljuljanih vrednosti i društvenih mreža, ni glumac se ne razlikuje od ostalih očeva koji brinu kako će se njihovi naslednici snaći u svemu tome.

- O tom - potom. Što kažu, mala deca mala briga, velika deca velika briga. Svako od nas je drugačiji, samim tim i naša deca, pa ću se ponašati u skladu sa razvojem situacije.

Svima je poznato da je Petar brzog temperamenta, a evo da li uspeva i želi to da kanališe kod sebe:

- Radije bih to okarakterisao kao kanalisanje i oblikovanje jer moj karakter je moj i ne želim da ga poništavam, ali ipak se trudim da ga oblikujem, jer to valjda ide tako sa godinama.

Izvor: Kurir.rs/Blic
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.