OSETILA DA JE STEŽE U GRUDIMA: Nadežda Biljić u sedmom mesecu trudnoće završila u bolnici

Trudnoj Nadeždi Biljić pre dva dana iznenada je skočio pritisak, a ona je to veoma teško podnela. Drama se dogodila usred noći, a kada ju je savladala panika, a svog partnera Tomu Panića nije uspela da dobije telefonom. Naime, kada se spremala za spavanje osetila je ubrzan rad srca i stezanje u grudima, a Toma u tom trenutku nije bio tu.

Kako se navodi, prijatelj ju je odvezao u bolnicu kako bi joj bila pružena neophodna pomoć.

- Nadežda se prepala jer nikada pre nije osećala takve simptome i jedino joj je bilo bitno da se bebi ništa ne desi. Odmah je pozvala Tomu da mu kaže šta joj se dešava, ali je on bio nedostupan - ispričao je pevačicin blizak prijatelj, koji joj je na kraju priskočio u pomoć i odvezao u bolnicu.

- Pozvala me i uplakana jedva uspela da mi kaže kakve simptome oseća. Ja sam odmah seo u auto i otišao po nju, odvezao je u 'Narodni front' i tek nakon što su je lekari pregledali i prepisali lek za visok krvni pritisak, vratio sam je kući - otkrio je Nadeždin prijatelj.

Toma je u međuvremenu saznao gde se nalaze, pa je i sam došao u bolnicu.

- Nadeždi su doktori objasnili da je visok pritisak normalna pojava u drugoj polovini trudnoće, ali da mora da miruje i izbegava stres. Takođe, ukazali su joj na još neke, moguće komplikacije, budući da ona ima problem i sa šećerom - objasnio je Nadeždin prijatelj.

Srećom, sve se na kraju dobro završilo. Pevačica sada uzima svoju terapiju, a o njoj osim Tome, sada brine i njena majka Slavica koja je zdravstveni radnik.

- Slavica je doputovala iz Valjeva odmah sutradan i sada se od Nadice bukvalno ne odvaja ni na sekund. Kuva joj, sprema, neguje je... Čuvaju je kao kraljicu - ispričao je pevačicin najbolji prijatelj.

- Tačno je da sam se prepala, ali ne zbog sebe, već zbog svog sina. Kada ste u drugom stanju, samo o detetu razmišljate, ništa drugo vam nije važno. Uplašilo me to što mi se desilo jer tome nikakav stres nije prethodio. Takođe, Toma je izašao bio i nisam mogla da ga dobijem, pa mi je bilo još gore. Ali srećom, sve se na kraju dobro završilo. Bebac je odlično, a i ja se sada dobro osećam - izjavila je ovim povodom Nadežda, koja je nedavno ušla u sedmi mesec trudnoće.

Izvor: Pink.rs
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.