RAZVEŠĆU SE KAD JA TO BUDEM HTEO: Edis Fetić odbrusio zadrugarima! (VIDEO)

U nastavku emisije "Gledanje snimaka" pušten je klip u kojem je Marko Đedović u razgovoru sa Edisom Edom Fetićem pričao o njegovom odnosu sa suprugom i ljubavnicom Draganom Mitar.

On se našao u nebranom grožđu, zbunjen zbog celokupne situacije koja ga je zadesila, a oni su odmah tražili opravdanje kada ih je voditelj Milan Milošević upitao za komentar.

- Ja sam slušala ovaj razgovor, Marko je neko koga sam ja upoznala sa njim. Našli smo se svo troje pred ulazak. Ja šta god da iznesem ispašće nešto drugo. Ja uvek lažem i muljam. Nervira me to što sam došla da iskomentarišem situaciju, rekla sam da je Marko pričao sa njim u kontekstu ko se kanali, on ili ja. On sve priča u jednini, ne pita se da li ja nešto mogu. Povređuje obe strane i mene i nju. Pavle se nikad ne bi pojavio da se ovaj iskulirao. Ja znam šta smo pričali napolju, rekao mi je da ako sam se ja razvela u rijalitiju sa suprugom, tako će i on da učini - rekla je Dragana.

- Razvešću se kad ja to budem hteo. Ja sam rekao da će mi biti problem da je gledam na tv-u samo, pa me ona pitala zašto ja ne uđem, provocirala me. Ja sam iz inata došao i potpisao ugovor - rekao je Edis.

- Sve radi iz inata! Ja sam rekla da neću da idem u Novi Pazar i neću da me finansira! Ja sam mu sve vratila kroz honorar ovde - rekla je Dragana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Yotube

Pogledajte još