POSLE SVEGA ZAPROŠENA: Ukrajinka prodala nevinost biznismenu za 1,2 miliona evra

Jedna devojka stara 19 godina, navodno je prodala svoju nevinost za 1,2 miliona evra, nakon što je "ponudu" objavila na Internet strani agencije za poslovnu pratnju.

Ekaterina, čiji je nadimak Katja, poreklom je iz grada Harkova na severoistoku Ukrajine, ali trenutno živi u Sjedinjenim Američkim Državama.

U decembru je prijavila agenciji da želi da proda devičanstvo, što je verifikovao i lekar.

Ove nedelje se na internetu pojavila informacija da je "prodaja obavljena", i da je kupac biznismen (58) iz Minhena, koji poseduje fitnes studije širom Evrope.

Za Katjinu nevinost platio je traženih 1,2 miliona evra.

Katja, koja govori engleski i ruski, ranije je objasnila da je planirala da novac potroši na "putovanja, luksuz i živi život".

Mediji prenose da je druga najviša ponuda stigla od advokata iz Njujorka u iznosu od milion evra, a treća najviša ponuda došla je od pevača iz Tokija koji je bio spreman da plati 800.000 evra, prenosi Dejli mejl.

Imena i detalji ponuđača su naravno anonimni.

Ipak, najzanimljivije je to što je kupac iz Nemačke na kraju zaprosio Katju koji inače već finansijski podržava sa mesečnim džeparcem od 10.000 evra.

U razgovoru za Fimejl Katja je priznala da odluka o prodaji nevinosti nije bila laka.

- Više puta sam razmišljala o tome da prodam svoju nevinost. To je definitivno teška odluka, iz prostog razloga – nema povratka. Težak je izbor između gubitka devičanstva sa nekim koga volim, s jedne strane, i 1,2 miliona evra s druge strane - izjavila je Katja.

- Donela sam odluku smatrajući da je veća verovatnoća da ću zažaliti što nisam uzela novac, jer bi me budući dečko najverovatnije napustio u nekom trenutku. Na kraju dana, to je moje telo, moj izbor i najbolja odluka za mene - dodala je Ekaterina.

Da bi bili registrovani kao klijenti agencije koja posreduje u poslovima "prodaje nevinosti", moraju da dokažu da poseduju imovinu u minimalnoj vrednosti od 10 miliona evra. Devojke koje su u tom poslu "prodavci", moraju pak da pruže lekarsko uverenje da su "virgo intacta". Klijenti imaju pravo da od lekara po izboru zatraže dodatnu potvrdu o devičanstvu.

Sastanak klijenata sa devojkama odvija se u Nemačkoj, gde je prostitucija legalna, a kupac može izabrati hotel po svom izboru.

Izvor: RTS
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još