AFERA SA KATARINOM ŽIVKOVIĆ: Edis Fetić otkrio istinu! (VIDEO)

I ovog popodneva jeVeliki šef za sve zadrugare organizovao još jednu emisiju "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević stigao je uBelu kuću ushićen zbog toga što će zasigurno biti još raskrinkavanja koja će izazvati pravu pometnju.

Među prvima se našao snimak u kojem je Zorica Marković ogovarala Edisa Fetića, a za šta on nije ni saznao.

- Mislim da to nema nikakve veze. Ja Kaću Živković poznajem, mi smo drugovi. Ona ima svoju vezu i izvinjavam joj se što se ovo desilo. Nismo nikad ništa imali, ta priča nema veze. Druga priča, da sam ja čovek iz unutrašnjosti nema nikakve veze. Ja sam tu rođen, ali sam mnogo proputovao - rekao je Edis.

- Ma, nisam ništa loše mislila! I ja sam sa sela, blato do kolena. Što se tiče Kaće, ja to nisam rekla prva, čula sam - rekla je Zorica.

- Ja ne znam ko je ta devojka, niti zalazim u taj odnos. Ja sam čula da su bili zajedno u butiku. Meni je glupo da kad sam sa drugom da se javljam funjarski. Meni je to fuj i ružno, ne zanima me šta mu je ona. Ne otključavam njegov telefon i te šifre me ne zanimaju. To je sigurno njegova žena otvorila lažni profil, pa mi javila - rekla je Dragana.

- Ovo što radi, ne mogu da upotrebim izraz da je dobar čovek. On hoće da bude javna ličnost. S obzirom na to da se viđao sa pevačicama... Dragana je rekla to za Kaću, on ima potrebu da bude popularan, pa hoće da dočekuje i ispraćuje poznate. On je ćutao, da bi ljudi pomislili da vide šta sve on ima sa njom. Ušao si ovde da ponižavaš ženu i decu i da pričaš kako im daješ novac. Vređaš mi inteligenciju - rekla je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.