Duobiotik - vodeći probiotik u svetu

Najbolje rešenje za stomačne probleme. Najefikasniji probiotik Saccharomyces boulardii uz prebiotik Inulin proizveden inovativnom tehnologijom ostvaruje komplentan efekat u crevima

Pored putničke dijareje praćene grčevima u stomaku, povraćanjem, nadimanjem i temperaturom, protiv čega se pojačano štitimo tokom letnjih meseci i godišnjih odmora, dijareja se javlja i kod stomačnih virusnih infekcija, kaoi prilikom upotrebe antibiotika čija je primena češća u zimskom periodu.

Dijareja kao posledica stresa i nepravilne ishrane možda predstavlja najveći problem jer smo ovim faktorima konstantno izloženi, pa bi preventivna upotreba Duobiotica bila pravi izbor u regulisanju rada creva i zaštiti od pojave dijareje.


Zašto je Duobiotic najbolji izbor?

Pojava dijareje često je uzrokovana poremećajem crevne mikroflore koja se sastoji iz brojnih korisnih bakterija čija je uloga zaštita sluznice creva od delovanja štetnih patogenih mikroorganizama. Kako bi se ponovo uspostavila ravnoteža, potrebno je pospešiti razvoj specifičnih sojeva mikroorganizama koji održavaju zdravlje crevne flore i njihovo delovanje se označava kao probiotičko. Za optimalno dejstvo ovih sojeva neophodna je „hrana“ koja će omogućiti njihov rast i veću aktivnost, a to je prebiotik inulin. Udruženim dejstvom probiotika i prebiotika ostvaruju se izuzetno povoljni efekti na crevnu floru i pruža adekvatnu zaštitu od pojave dijareje.


Zbog čega je Duobiotic vodeći probiotik u svetu?

Duobiotic iz Farmanove sadrži visoku koncentraciju žive probiotičke kulture Saccharomyces boulardii i prebiotika inulina. Za razliku od drugih probiotika čije je dejstvo onemogućeno kiselom sredinom želuca, Duobiotic zahvaljujući inovativnoj tehnologiji uspešno može da savlada ovu barijeru i da ispolji maksimalan efekat tamo gde je najpotrebniji – u crevima. Upravo zbog toga Duobiotic pokazuje izuzetnu efikasnost: sprečava i brzo zaustavlja dijareju, poboljšava funkciju creva i pomaže u održavanju zdrave mikroflore.


Zbog čega je Duobiotic efikasan uz antibiotike?

Prednost probiotičke kulture Saccharomyces boulardii se ogleda u prirodnoj otpornosti na antibiotike, što nije karakteristično za najčešće korišćene mlečne bakterije. Zbog toga Duobiotic može da se koristi uporedo sa antibioticima, a da pritom ispolji pun efekat.

Zbog trenutno povećanog broja respiratornih infekcija primena antibiotika je češća pa je mogućnost da se poremeti ravnoteža crevne mikroflore znatno veća, a time je i pojava dijareje češća. Zato je potrebno uzimati Duobiotic uz svaki antibiotik koji dvostrukim mehanizmom delovanja ostvaruje dva efekta:

1. TRENUTNO ZAUSTAVLJA PROLIV (najefikasniji PROBIOTIK Saccharomyces boulardii u najvećoj koncentraciji)
2.   DUGOTRAJNO REGULIŠE RAD CREVA I VARENJE, ŠTITI CREVNU FLORU I KOD UPOTREBE ANTIBIOTIKA (PREBIOTIK Inulin).

Revolucionarna tehnologija Duobiotic kapsula omogućava da se 100% sadržaja kapsula 100% iskoristi baš tamo gde je potrebno.
Preporučuje se za decu iznad 3 meseca i odrasle, saopšteno je iz Pharmanove. 

Pogledajte još