Britanaci vole seks tokom božićne zabave

Volite seks tokom božićne zabave? Što da ne, popije se, razveseli, a još ako je neko voljan i pri ruci....Sudeći prema anketi koju je sprovela najveća britanska gay internet stranica, Gaydar, više od trećine Britanaca raduje se Božiću najviše zbog seksa.

Od svih ispitanika, njih 32 posto planira na brzaka seks s kolegom ili kolegicom s posla na božićnom koktelu. Anketa je otkrila da jedan od deset ispitanika već ima romantična iskustva s kolegama s posla koja nadilaze poljubac. Seksi božićnu proslavu s poslovnim partnerima planira čak i 20 posto onih koji su u braku.

Kada je u pitanju najomiljenije mesto gde kolege s posla upražnjavaju seks na brzaka, na samom vrhu liste je skladište, koje bira 29 posto ispitnika.

Visoko se kotira i nimalo romantičan ambijent kancelarijskog toaleta, gdje se u vrućoj akciji zamišlja 27 posto anketiranih.

Muškarci su nešto više željni seksualnog provoda na božićnom partyju od žena pa su za uspješno zavađanje spremni izdvojiti i više novaca. Tako bi prosečno potrošili 94 funte na odeću ili neki prigodan kostim, računajući da će tako lakše zavesti kolegicu.

Što se žena tiče, one su u proseku na stajling za poslovnu božićnu proslavu spremne potrošiti 88 funti, prenosi portal Index. 

Pogledajte još