JA SAM U NAŠIM G*VNIMA BILA ISKRENA, TI NISI: Ivana Šopić u žestokom sukobu sa Markom Janjuševićem Janjušem (VIDEO)

U Beloj kući organizovana je "Igri istine". Zadrugarka Milica Kemez imala je pitanje za cimera Marka Janjuševića Janjuša.

Zbog čega Šopićka misli da joj nisi ispao prijatelj, iz tvog ugla, da li je istina to da je Maja pokušala da te poljubi? - upitala je Milica.

- Ja ću ispričati sve ispočetka, pa ko veruje, neka veruje. Ja sam ušao u rijaliti kao čovek koji će da se šali i sa ženama i sa muškarcima. Tu sam, radim stvari koje treba da se rade, koje ne treba, ali sve radim na svoju štetu. Krenuo sam na tu neku priču šala, zaj*ebancija. Kroz tu priču sam zavoleo Ivanu Šopić, ne zaljubio, zavoleo. Njoj zaj*bancija neka nije odgovarala. Maja Marinković jako pecka, jako provocira. Nisam Maji dao da priča loše o Ivani. Da li sam ja dao nekome na značaju, to je druga priča. Kakvo mišljenje imam o njima, znaju moji prijatelji. Ne želim uopšte više da dajem nekome na značaju. Ja neću to više raditi, sa Ivanom neću više imati kontakt - krenuo je Janjuš.

- Ti sada kao donosiš odluke. Ovo samo konstatuješ da nemamo više kontakt, mi smo se distancirali već par dana. Ništa nije bilo, ništa se neće ni desiti. Malo dublji odnos imamo. Jedina koja nije prešla granica ovde sam ja - ubacila se Ivana Šopić.

- Vidi se kako bi naše druženje izgledalo ako nastavimo. Ne želim ništa da se stavlja Ivani na teret - dodao je Marko.

- I te kako si dozvoljavao da mi se stavlja na teret, sve vreme se stavlja na teret, a ti ćutiš. On sedi, smeje se - žalila se Šopićeva.

- Ako si zaljubljena u oženjenog čoveka, to je tvoj problem. Ja sam mu drugarica - dobacivala je Maja Marinković Ivani.

- Dvojka si, nikom nisi broj jedan - uzratila je Ivana.

- Priznaj da sam ti ja problem - odbrusila je Maja.

- Muškarci za koje si mi ti ljubomorisao, ja sam se sklanjala, a ti ovim ribama daješ gas. Ja sam u našim g*vnima prema tebi iskrena, a ti nisi. Budi prema meni iskren. Sada je kasno. Ne želiš mi zlo, ali mi činiš zlo - zamerila je Ivana Janjušu zbog Maje.

- Niko ne bi pravio problem da si ti ustala i rekla da si se zaljubila, što je tačno. Samo se to traži od tebe. Očigledno je da je ovo sa tvoje strane više od prijateljstva - dobacila je Jelena Pešić Ivani.

- Rekla si da ti je ljubomorisao za neke muškarce, on kaže da isto oseća jake emocije. O čemu se ovde radi, da li ste normalni? Neću ovo da slušam - pobesnela je Miona Jovanović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još