MATORA U SUZAMA: Jovana Tomić saznala da Sanja Stanković ima dečka (VIDEO)

U ranim jutarnjim satima Jovana Tomić Matora saznala je od nove zadrugarke Sofije Simić da je njena partnerka Sanja Stanković stavila tačku na vezu sa njom i da uživa uz novog dečka.

Ana Korać šokirana tim informacijama, prišla je Mirku Gavriću i Davidu Dragojeviću, te je ispričala koliko je sve Matoru pogodilo.

- Ja joj kažem da ne verujem, i eto je sad plače tamo. Kako može da poveruje njoj, a pritom je i ne znamo. Ja kažem njoj da ne veruje, došao neko sa neba i ona sad veruje svima. Ja kažem kad izađe, videće šta i kako - rekla je Ana.

- A one su imale poljuljan odnos i pre nego što je Matora ušla... - prokometnarisao je Mirko.

Nakon što se malo smirila, Matora je odlučila da legne i odmori, posle šoka kad je saznala da je njena partnerka Sanja raskinula sa njom.

Naime, Ana Korać tvrdila je da je to prenela nova zadrugarka Sofija Simić, zbog čega je Jovana doživela napad plača.

Koraćeva je nakon nekog vremena, prišla Jovani, koja je plakala u krevetu, te je sve vreme pokušavala da je uteši. Matora nije mogla tek tako lako da se pomiri sa činjenicom, a Ana ju je ubeđivala da ne treba da veruje osobi koju ni ne poznaje.

- Kad izađete pričaćete, posle svega, ako ona bude spremna i da vidite da li ćete da nastavite dalje, a to ne znači da te je ostavila - izjavila je Ana.

- Ja ti potpisujem, ali da... veruj mi. Dok sam ja bila tu, neke stvari nije radila i onda iz toga postoji mogućnost. Ja njen Instagram nikad nisam otvarala, ti ne veruješ ko njoj sve piše, verovatno potreba za s*ksom, sama je, usamljena je. Ja sam tebi rekla, da je bila ljuta, ona bi tako i rekla, a porukom je jasno stavila do znanja. Ana, njena majka je počela da me voli, ali ja znam nju, zna da ću da plačem, da se nerviram, da ću hteti da izađem odavde, zato je ona rekla da će me podržati dok ne izađem - govorila je Matora Ani šaputajući joj.

- Meni bi nešto rekla - dodala je Koraćeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još