Njujorker u Beogradu

BEOGRAD, 30. oktobar 2007. (FoNet) - Nemački maloprodajni lanac "Njujorker" otvara, u četvrtak, 1. novembra 2007. godine, prodavnicu u Beogradu na više od 850 kvadratnih metara u kojoj će biti predstavljeni najnoviji modni trendovi, u okviru novootvorenog beogradskog tržnog centra "Delta Siti".

Osim najmodernijih modnih linija i posebnih promotivnih ponuda, pripremljen je i zanimljiv program koji će doprineti slavljeničkoj atmosferi.

Uz nastupe Marčela, rep grupe Iskaz, i DJ , "Njujorker" je za ovu priliku posetiocima obezbedio i mogućnost da dobiju savete vrhunskih frizera i šminkera.

Enterijer prodavnice urađen je po najvišim "Njujorker" standardima.

Osim Srbije i Nemačke, Njujorker ima 548 prodavnica u ukupno 19 zemalja – u Austriji, Belgiji, Hrvatskoj, Češkoj, Danskoj, Mađarskoj, Holandiji, Letoniji, Litvaniji, Poljskoj, Rusiji, Saudijskoj Arabiji, Sloveniji, Slovačkoj, Španiji, Švedskoj i Švajcarskoj.

Širenje prodajne mreže na ostale evropske zemlje jedan je od osnovnih ciljeva poslovne politike kompanije Njujorker, kojoj je cilj da do 2008. godine prodajna mreža obuhvati 700 prodavnica.

Kompanija nastoji da zauzme vodeće mesto na evropskom tržištu odeće za mlade.

Pogledajte još