NIJE ŠTEDELA: Milica Todorović kupila stan vredan 200.000 evra

Milica Todorović iskeširala je 200.000 evra za stan u naselju "Vest 65" na Novom Beogradu. Pevačica je nekretninu od 60 kvadrata platila 180.000, a 20.000 je dala za nameštaj.

Prve komšije su joj kolege iz "Granda" Milica Pavlović i Stevan Anđelković, a u blizini stanove imaju i Novak Đoković i Saša Kovačević.

Pevačica nije žalila para da se skući u velikom stilu.

- Stan ima 60 kvadrata, dve sobe, kuhinju, kupatilo i terasu sa koje se pruža lep pogled. Kvadrat je koštao 3.000 evra, ali Milica se oduševila naseljem, tako da je po svaku cenu želela baš tu da živi. Drago joj je i što su joj Milica i Steva u komšiluku jer se sa njima druži. I Novak Đoković ima penthaus u ovoj kraju, ali njega još nije srela - kaže dobro obavešteni izvor i nastavlja:

- Nesuđeni dever Saša Kovačević ju je ubedio da kupi stan u tom naselju. On u "Vest 65" ima stan i restoran, u kojem je Milica redovni gost. Ona je dugo bila u vezi sa Sašinim bratom Radetom, a posle raskida je i sa njim ostala u dobrim odnosima - dodaje sagovornik.

Mlada folk zvezda je stan kupila u gotovini, ali na rate, tako da investitoru duguje još oko 70.000 evra.

- Nije imala da mu iskešira sve u cugu, pa su se dogovorili da mu mesečno otplaćuje stan. Milica još čeka da joj muž njene sestre Jovane isplati 60.000 evra koje joj duguje. U svakom slučaju, ne mora da žuri jer je dogovor da ceo stan isplati do kraja ove godine - priča izvor Informera.

Sagovornik otkriva da Milici u novom stanu najčešće društvo pravi njen dečko, glumac Petar Strugar.

- On je tu redovno. Dođe kada nema snimanje, prespava kod nje, bude tu po dva-tri dana, pa onda putuje kod svojih u Crnu Goru. Njih dvoje su se baš zaljubili i imaju ozbiljne planove za budućnost. Milica je posle dugo vremena ponovo srećna u ljubavi - priča izvor.

Miličin otac Mile kaže da je bio kod ćerke u gostima i da je veoma zadovoljan njenim izborom.

- Baš joj je lep stan. Sviđa mi se ceo taj kraj. Tu joj je sve blizu banka, prodavnice i restoran - kaže tata folk zvezde i dodaje da je zahvaljujući Milici on uspeo da nađe posao:

- Mnogo mi je pomogla. Radio sam na građevini, a Mica je mene i ženu zaposlila na benzinskoj pumpi.

Izvor: Informer
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.